5030 XpressRadio
Nokia 5030 XpressRadio
Нова серия: XpressRadio!
Като характеристики модела напомня на 2610 и 2626. Най-хубавото нещо: антената за радиото е ВГРАДЕНА!
Cheers!
Като характеристики модела напомня на 2610 и 2626. Най-хубавото нещо: антената за радиото е ВГРАДЕНА!
Cheers!
Re: Nokia 5030 XpressRadio
за пръв път в мобилен телефон
как така за първи път?
Другите модели телефони нямат лирадио? каква е разликата като е с антена какво ме грее?
Другите модели телефони нямат лирадио? каква е разликата като е с антена какво ме грее?
Грее ге гова, че няма нужда да слагаш слушалки за да хванеш сигнал. Но на днешно време кой си купува телефон, за да слуша радио на него?
за пръв път е вградена в корпуса. няма нужда да се включва кабел, който да действа като антена, за да се слуша
това е добре за радиото аз слушам радио ...ама това 40 евро ми се струва много малко за телефон...
За този, даже е малко повечко, от колкото трябва. xD
хората от развиващите се страни например, телефона е за тях. затова има и опция за ползване от няколко души - 40 евро е огромна инвестиция за един и затова често един телефон се купува от няколко души.
Не е така: имам в магазина Мото W218, която си лови радиото без да са пъхнати слушалките. И то с доста добро качество, между другото..Други примери за такива телефони са моделите на Привилег с вграден TV/Radio тунер. Мисля, че имаше и още няколко модела, но не се сещам в момента кои бяха точно..
Офф/
Много глупаво беше решението на СЕ да не вградят антената в модела R306 - със бруталният звук през колонките шеше да избие рибата, ама нейсе..
Сори за офтопика.
Офф/
Много глупаво беше решението на СЕ да не вградят антената в модела R306 - със бруталният звук през колонките шеше да избие рибата, ама нейсе..
Сори за офтопика.
motorola ve 66 -мисля че тя беше парвият телефон с вградено радио ,което няма нужда от антена...