Супер телефон!Ползвах го 3 години и нямаше никакъв пролем,освен,че батерията му се скапа и не можах да намеря друга.
Сега съм с 6131 и е екстра!:)
3310
-
- Регистриран: 10 авг 2004, 21:06
Re: Nokia 3310
E kak da ne mojesh da namerish druga? ima gi navsqkude.
Телефона е смущаващо издръжлив. Баща ми го има вече 3-4 години. Има масло и бензин в екрана и още се държи. А колко пъти е изпускан...А колко сме играли на игрите и колко сме приказвали...Още не е сменил батерията.
Nokia 3310
Имам такъв от 6 години.Какво съм го правил не е истина.Чак сега един ред от дисплея спря :(...Дойде му времето и ще го сменям,въпреки че ми служи вярно.За мен това е един от символите на Nokia
Nokia 3310
Най-железният телефон на всички времена!:)
Къртеше навремето.Ако щете ми вервайте,още работи.Четири г. е ползван,1-во от жена ми,после от сина ми,малко от мене,малко от дъщеря ми,1-2 г. на трупчета,след това го давах за 3-4 месеца на баща ми.От 3 г. седи в 1 чекмедже.Одеве го извадих,щото на жена ми и се прецака 6020-ката,заредих го и познайте...работи,нема грижи.Ебати железния телефон ! Даже преди малко му качих снимка във фейсбук в стр. на Нокия заедно с първата ми Нокия 650/мобифон,и той работи още/
-
- Регистриран: 19 ное 2018, 22:29
Имам го от 16 години (2002) и не му е сменяно нищо всички като ми се подиграват го трескам във земята и им показвам че е жив и здрав #Тухла 8)8)8)