E71
Re: прах по дисплея
:-) с тебе все сходни проблеми ни мъчат... . Може би си прав, че не си струва да се рискува в сервиз... . Какви са впечатленията ти след ъпдейта, аз направих вече едно презареждане на батерията и за сега всичко изглежда ОК.
П.С. Някой успял ли е да подкара втората камера- за skype или видеотелефония?
П.С. Някой успял ли е да подкара втората камера- за skype или видеотелефония?
Re: прах по дисплея
Аз бях споделил малко по нагоре. Какво да ти кажа, очаквам с нетърпение да видя дали са оправили проблема със забиването на тела при ниско ниво на батерията и натискане на зелена слушалка при входящо повикване. След 2-3 дена когато се изтощи моята батерия ще споделя.
Re: Nokia E71
zdr ot skoro imam nokia E71 i ne6to nemoga da ka4vam temi pi6emi istekal sertifikat slagam i temi deto sa specialni za modela i pak ne stava smenqh godinata i pak ne6te ako moje nqkoi da pomogne predvaritelno blagodarq
Прочети хубаво темата (да знам доста са мненията) и ще намериш доста отговори на въпроси които дори още не са възникнали в главата ти включително и на този който задаваш.
Провери дали в Application manager-Settings Software installation е на All, а Online certificate check - off.
Провери дали в Application manager-Settings Software installation е на All, а Online certificate check - off.
Да Ви споделя и аз имам проблем с прах, който и сега не мога да си обясня по 2 причини:
1. Появи се изведнъж около седмица след като го купих
2. Мислех, че може да е от луфта на клавиатурата (с кирилица), но е в горния десен ъгъл?
Едва ли бих го отворил само заради това, но определено дразни :(
1. Появи се изведнъж около седмица след като го купих
2. Мислех, че може да е от луфта на клавиатурата (с кирилица), но е в горния десен ъгъл?
Едва ли бих го отворил само заради това, но определено дразни :(
Дааа... ще го преживеем някакси :)
Да попитам отново,ФОНЕТИКА има ли вече за този телефон,или все още не е измислена.Преди знам че нямаше,но може някой да я е сътворил вече.Трябва ми понеже в повечето форуми изискаването е да се пише на БГ, пък с руската клавиатура е мноооого неудобно.
Незнам и не съм се интересувал честно да ти кажа. Някой друг ако знае да отговори.
мен започва да ме дразни този прах, при мен е от към долния край на дисплея и имам чувството, че се увеличават прашинките, щом е попаднал вътре би трябвало и да може да се изкара...без да се налага да се отваря самия телефон... трябва да помислим просто... .
Как ще го извадиш? Те са м/у стаклокото на панела и стъклото на дисплея като хербарий. Няма вадене ако не махнеш предния панел и не забършеш прахта.