E71
Re: Nokia E71
някой има ли идея как или с какво да синхронизирам тела с компютъра чрез блутут, така, че да виждам и отварям файловете които са на десктопа директно от телефона(примерно word или excel-ски)
Кажете моля, дали има някаква настройка на default браузъра, която при опит на сваляне на непознат файл формат ми изписва "Не се поддържа"? За сравнение пробвах на един N79, никаква грижа, сваля си наред :(
Щом в началото го е нямало този проблем значи може да си инсталирал нещо което да е несъвместимо с нормалната работа на телефона въпреки че много ме съмнява. Вариянтите са 3.
1. Правиш reset на тела като му връщаш заводските настройки (не мога да си спомня кода в момента *#4007# нещо такова беше провери) и форматираш мемори картата.
2. Може би е по-добре да почнеш от тук. Наскоро излезе нов firmware за Е71. Направи си update и виж какво ще излезе.
3. Носиш го направо там от където си го взел. Германос май беше нали? Е ако е там те имат може би най добрия сервиз в БГ.
1. Правиш reset на тела като му връщаш заводските настройки (не мога да си спомня кода в момента *#4007# нещо такова беше провери) и форматираш мемори картата.
2. Може би е по-добре да почнеш от тук. Наскоро излезе нов firmware за Е71. Направи си update и виж какво ще излезе.
3. Носиш го направо там от където си го взел. Германос май беше нали? Е ако е там те имат може би най добрия сервиз в БГ.
Вградения браузър няма някакви особенни настройки за даунлоад на файлове поне аз не се сещам. Ти какви точно файлове сваляш? Досега аз лично съм свалял само програми за самия телефон и съм ги инсталирал директно но не съм имал някакви особенни проблеми. Ако искаш да сваляш торенти си има програма за това.
Ще проверя всичко по първите две предложения(надявам се да стане) и ще споделя после!
Благодаря за съвета!
Благодаря за съвета!
Става въпрос примерно за .img файл (това е карта за garmin), нищо особено. Колегата си го даунлоудва същия файл, с вградения браузър, а на мен по същата схема ми изписва "Неподдържан формат". Нещо елементарно е, но бая рових в нета и греда :) Иначе прикачени снимки, doc файлове, .sis и .sisx си отваря без проблем, та за това си мисля, че има нещо?!
Аха. Еми какво да ти кажа, нямам идея. Sorry.
n79 е с друга версия на symbian. може от това да идва разликата в поведението на браузъра
айде хора кажете нещо за ФОНЕТИКАТА , има ли , няма ли ,измислиха ли я вече
но дайде повече от един отговор моля
но дайде повече от един отговор моля
Има ли някой Nokia E71 White? Това е белия вариант на телефона. Бих искал да си го купя?