E71
Re: прах по дисплея
на мен ми направи вчера пак номер със забиването при входящо обаждане- когато батерията е на привършване... явно не са го изчистили проблема при последния ъпдейт :-(
Mnooogo galko. Az narocno go dargah na pochti prazna bateria do posledno onzi den za da vidia dali shte go napravi tozi nomer no neshtia. Kakvoto takova e. Ne e goliama bolka za umirane i shte mu sviknem. Men i prahta pod displeia me drazni no kakvo da napravia. Tova sa malki kosuri na fona na cialostnoto ustroistvo, koeto za men e edno ot nai dobrite vadeni ot Nokia niakoga.
Sorry za latinicata ot tela sam.
Sorry za latinicata ot tela sam.
Колеги, някой може ли да услужи с работещ на Е71 Core Player или аналог?
Благодаря
Благодаря
какво ще правиш с този коре-плеър, за музика ли ти трябва или за видео
ако е за музика имам един LCG Jukebox , много е добър и с доста екстри
ако ти трябва за видео - Smart Movie , DivX Player , Power Movie
ако е за музика имам един LCG Jukebox , много е добър и с доста екстри
ако ти трябва за видео - Smart Movie , DivX Player , Power Movie
За музика препоръчвам TTPOD !!!!
Търся Core Player за да отварям .wmv .wma. Питам за него, защото съм го ползвал преди време и нямаше проблеми.
Ако има работещ алтернативен вариант моля пратете на ЛС линк или файловете на е-мейла.
Ако има работещ алтернативен вариант моля пратете на ЛС линк или файловете на е-мейла.
Re: Nokia E71
Извинявам се ако задавам вече задавани въпроси но ще се радвам ако получа отговори на следните въпроси:
1.Каква навигация за автомобил да си сваля и има ли безплатна такава?
2.От къде да си сваля и карта на България?
3.Имате ли престава колко трафик генерира проверката за нов емаил?Ако не се лъжа телефона може да се настрои да проверява автоматично на всеки 30 мин.
4.Синхронизира ли се с Outlook?
1.Каква навигация за автомобил да си сваля и има ли безплатна такава?
2.От къде да си сваля и карта на България?
3.Имате ли престава колко трафик генерира проверката за нов емаил?Ако не се лъжа телефона може да се настрои да проверява автоматично на всеки 30 мин.
4.Синхронизира ли се с Outlook?
-
- Регистриран: 07 апр 2009, 12:26
Kato stana duma za perfektniq telefon, namerih edni strashno interesni razkazi po temata:
http://shpatov.blogspot.com/
http://shpatov.blogspot.com/
Ще съм Ви благодарен ако някои може да ми каже колко трафик дърпа един рефреш за нов майл в пощата?
Има ли начина да си проверявам пощтата когато имам налична wi-fi (т.е. да проверява първо дали има wi-fi и тогава да прави gprs конекция)?
Има ли начина да си проверявам пощтата когато имам налична wi-fi (т.е. да проверява първо дали има wi-fi и тогава да прави gprs конекция)?
Здравейте,
от няколко дена съм горд собственик на Е71 и съм много доволен от телефончето. По съвет на приятел си обнових фърмуер-а до версия 210.21.006 и сега вече нямам български менюта. От езиковите настройки ми излизат само английски, немски и полски. Въпросът ми е как може да си върна българските менюта?
от няколко дена съм горд собственик на Е71 и съм много доволен от телефончето. По съвет на приятел си обнових фърмуер-а до версия 210.21.006 и сега вече нямам български менюта. От езиковите настройки ми излизат само английски, немски и полски. Въпросът ми е как може да си върна българските менюта?