6600 slide
-
- Регистриран: 10 авг 2004, 21:06
Nokia 6600 slide
6600 nali imashe takuv?
Re: Nokia 6600 slide
Пуснах теми за трите модела преди два дни:
http://www.mobilebulgaria.com/forum/read.php?parent_id=191783&cat_id=1
http://www.mobilebulgaria.com/forum/read.php?parent_id=191783&cat_id=1
-
- Регистриран: 10 авг 2004, 21:06
Vidqh, no v sekciq "Operatorite"
Някой знае ли кога идва в Бг и каква ще му е цената?
Minimum 550 - 600 lv 6te e i sigorno 6te izlezne kraq na lqtoto
благодаря за инфото :о)))) преди се раздвоявах сега се разтроявам в избора за телефон ... жени
Малко инфо за тези които мислят да си го вземат: Направих пълно сравнение с 6600 slide и 6500 slide. Сравнявам 2-та модела защотото от всички телефони които съм имал 6500-цата се оказа "най-сподобна". И резултата е следния:
Връзката е добра, срванително удобен за работа, малко слаб слайд от страна на НОКИА. Когато е отворен или затворен слайда при работа с бутоните се усеща луфт. Говоря за чисто нов 6600 slide! По-слабо и по-нечисто е звученето на mp3-ките. Немога да разбера защо са му заложили автофокус, при полежение че няма бутон за снимки? Следователно неможе да се регулира фокуса... или аз не разбирам...? И така... снимкте са... ужас! Срявнявам с моя 6500 slide! Батерията държи до 3 дни с нормално натоварване от всички функции на телефона. Сравнително бързо му е менюто и предвижването по него. Ами... това е в общи линии. И честно казано ако на някой му хареса този модел как работи (не само на външен вид) значи телефона, който е използвал преди това е под всякаква критика. Надявам се да съм бил полезен и ако съм обидил някой... sorry
Връзката е добра, срванително удобен за работа, малко слаб слайд от страна на НОКИА. Когато е отворен или затворен слайда при работа с бутоните се усеща луфт. Говоря за чисто нов 6600 slide! По-слабо и по-нечисто е звученето на mp3-ките. Немога да разбера защо са му заложили автофокус, при полежение че няма бутон за снимки? Следователно неможе да се регулира фокуса... или аз не разбирам...? И така... снимкте са... ужас! Срявнявам с моя 6500 slide! Батерията държи до 3 дни с нормално натоварване от всички функции на телефона. Сравнително бързо му е менюто и предвижването по него. Ами... това е в общи линии. И честно казано ако на някой му хареса този модел как работи (не само на външен вид) значи телефона, който е използвал преди това е под всякаква критика. Надявам се да съм бил полезен и ако съм обидил някой... sorry
Аз съм много доволен от този телефон.Никакъв луфт или триене няма.Малък,стегнат и тежък.Предният ми 8600 имаше луфт в отворено положение.Автофокусът работи,използва се джойстика.Снимките са средни по качество.Който иска малък,удобен телефон с отличен вид и на добра цена, да го взема.
-
- Регистриран: 22 фев 2009, 16:59
smenqsh li go za dr tyelefon
Знаете ли от къде мога да си купя такъв телефон,но вместо синьо-копчето да е цикламено?