http://www.att-cellphones.org/nokia-5900-xpressmusic-cell-phone-photo.html/
А аз глупака съм тръгнал да си точа лигите за Nikon D300 :))
Изтекоха първите снимки на Nokia 5900 XpressMusic?
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Re: Изтекоха първите снимки на Nokia 5900 XpressMusic
Page Rank на цитирания сайт 0
Re: 100% Китайски клонинг
И защо всички съдите,че е китайски от надписа "T-flash".То просто това си е другото наименование на "Micro SD".
Re: 100% Китайски клонинг
Поради простата причина, че Нокиа НИКОГА не е изписвала досега TransFlash на порта за допълнителна памет или някъде другаде по самото устройство или кутията.
Принципно TransFlash изписват основно американските и китайските производители..
Принципно TransFlash изписват основно американските и китайските производители..
Според мен си е чисто китайче... не вярвам от Нокия да се изложат чак толкова, има доста забележки по външния вид!
Като започнем от "Говорителя" отзад и минем през бутоните отпред :)
Made in China!!!
Като започнем от "Говорителя" отзад и минем през бутоните отпред :)
Made in China!!!
Абе какво ви кара да мислите, че тия снимки дето ги гедате имата нещо общо с истината :)
Единственото общо е че телефона е че е правоъгален и има тъч дисплей. Новия модел на 5800, който изобщо не съм сигурен че ще се казва 5900 ще бъден представен до няколко дена най-вероятно. Новия модел е много по-красив и от стария и всички тия менте снимки, поне според мойте виждания за красота.
Единственото общо е че телефона е че е правоъгален и има тъч дисплей. Новия модел на 5800, който изобщо не съм сигурен че ще се казва 5900 ще бъден представен до няколко дена най-вероятно. Новия модел е много по-красив и от стария и всички тия менте снимки, поне според мойте виждания за красота.