E71
-
- Регистриран: 27 юни 2004, 11:21
Re: Nokia E71
моля ви някой да ми каже дали сега да си ъпдеитна софтуера,по добър ли е от предишния,плсс някой да ми помогне че сам нов в тази облест и незнам какво да правя,и ме е страх да не прецакам нещо :)
-
- Регистриран: 27 юни 2004, 11:21
ми нз как да проверя казаха ми да напиша *#0000# обаче като го напиша нищо не ми се показва... :(
дай моля те малко указания за почистването на праха, как да се разглоби и за какво да се внимава...?
здр... искам да попитам дали е71 можи да се разкодира в домашни условия и след разкодирането дали сичко ще е нормално пак ли ще работи всичко както преди телефона е от Испания .....
може, но само ако имаш бокс
qsno .... ami ako go dam na serviz nqma da ima problemi nali ...
не би трябвало, но все пак зависи от сервиза. не е евтино обаче - 70-80 лв си приготви
ami az sega cheta iz neta i mislq da e s turbo sim taka da go otklucha ... znaesh li dali shte moji ...
Здравейте, имам един въпрос за телефона. Като се копират снимки на мемори картата аз ги поставям ва папки, но кагато отворя Изображения от менюто ми се показват разбъркано и хаотично все едно съм изсипал всичко в една папка. Та въпроса ми е има ли начин да ми се показват по папки така като съм ги копирал, освен варианта да го правя от телефона ръчно, което примерно за 20 папки ще ми отнеме 100г. Благодаря предварително за отговорите