8800 Arte
Re: Nokia 8800 Arte
А тези до навигазионния бутон какви са слушалката и над нея ??? може и да бъркам :)
telefonat e super,no imam seriozen problem-ne moga da proveda s nego video razgovor,izob6to go niama kato opcia,a telefonat ima 3G. molia,koito ima su6tia tel.da mi pi6e.
Нямат опция за видео разговор- явно цялата тази платформа без предна камера няма такава опция.
Забелязвам, че много бавно стартира и много се замисля- при всички ли е така?
Забелязвам, че много бавно стартира и много се замисля- при всички ли е така?
-
- Регистриран: 18 яну 2007, 11:48
zdr,
minalata godina si kupih Nokia 8800 arte ot technopolis i sega mu se s4upi stikloto na displeq. obajdam se na servizite alpha copy i o6te edin oba4e ne mi vdigat. Ima li kyde da se napravi i dolu gore kolko 6te struva samo stykloto. novo kato na sy6tiq model. i struva li da go smenq s drug telefon kato apple ili ne6to ot sorta .
minalata godina si kupih Nokia 8800 arte ot technopolis i sega mu se s4upi stikloto na displeq. obajdam se na servizite alpha copy i o6te edin oba4e ne mi vdigat. Ima li kyde da se napravi i dolu gore kolko 6te struva samo stykloto. novo kato na sy6tiq model. i struva li da go smenq s drug telefon kato apple ili ne6to ot sorta .
Нямаш ли гаранция? Или тя не покрива такива щети?
-
ima granciq 2god. oba4e ne pokriva takiva 6teti, a to se s4upi dori bez da razbera ne znam kak stana, a pyk az si vikam na ba6ta mi vzimay to za tova tolkova skyp 2000lv nqma da mu stane ni6to
ama eto ...
ama eto ...
Имаш 2 години премиум гаранция.Но в твоя случай не важи.Носиш го в Технополис и те знаят какво да правят.На мен за счупено краче на USB при 8600 ми смениха целия телефон.Безплатно.Сигурно няма да е евтино.
-
mersi mnogo 6te go dam na technopolis tam ve4e kot prait 6te smenqt tel ne znam . A men me interesuva struva li si da smenq telfona s drug ot roda na n97 iphone ili ne6to drugo tam ?
Zdraveite, vidqh posledniq otgovor i mi interesno po kakvo to4no moga da poznaq 4e e istinski?
-
koreyski trqbva da sa may, smisyl otzde na kap4eto pod bat ne trqbva da pi6e made in / by finlanda ili nokia ili ne6to drugo. a i garanciqta e ot nokia ne ot nqkyv drug dostav4ik i originala ima vsi4ki har koito sa opisani na stranicata a i zad kutiqta pi6e ne6to IMEI obadi se na nokia i popitay