5630 XpressMusic
Re: Nokia 5630 XpressMusic
Без договор.Кое й е високото?Цената обявена от Нокиа беше 199 евро без данъци и такси.
Личното ми мнение е, че самата цена е висока за модела, а не, че наще са я надули.
И този много ми прилича на някой SE.
В каталога не знам, но на сайта им е 460 лв. и всеки може да провери, както направих и аз, защото тези 399 ми се сториха малко ниско, като за този току що излизащ модел.
днес бях в магазин на Германос, където ми обясниха че цената написана в каталога за март- 399 лева не е сигурна и че телефона е бъде изнесен за продажби най-рано в началото на април :(:(:(
според мене цената е идеална :)
притежава доста качествена камера, най-тънкия от класа си, symbian 9.3 освен това, все пак става въпрос за модел февруари 2009
Достойно може да замени Е51, като един здрав и многофункционален телефон ;)
според мене цената е идеална :)
притежава доста качествена камера, най-тънкия от класа си, symbian 9.3 освен това, все пак става въпрос за модел февруари 2009
Достойно може да замени Е51, като един здрав и многофункционален телефон ;)
доста е бърз. направих малко тестове и сравнение с n82 и разликата, която дава новата платформа е очевидна
http://forum2.mobile-review.com/showpost.php?p=796378&postcount=131
http://forum2.mobile-review.com/showpost.php?p=796378&postcount=131
-
- Регистриран: 14 дек 2007, 23:02
Чисто субективно наистина е много бърз, много чевръсто цъка из менюто и повечето му функции тръгват практически без забавяне. Жалко, че нашите пудри го внасят само черно-червен, според мен сивия или "монохромният", както го наричат официално, е много по-красив. Иначе е тъничък, лекичък и да се надяваме, че няма да се захаби бързо:) Красив телефон като цяло.
Някой вече да си го е взел? Впечатления?
Аз го купих преди няколко седмици от Jeff (черно-червения вариант), като цяло телефона е перфектен много съм доволен, препоръчвам го на всеки ,единственно имам забележка за качеството на снимките,няма автоматичен фокус.В режим Видео прави страхотни клипове с резолюция 640x480 в mp4 формат,идеални за гледане на PC.Колкото до фукционалност и стабилност се държи много добре,без забавяне и насичане.Батерията при мен издържа около 3 дена.
Идеален смартфон с компактни размери.;)
Идеален смартфон с компактни размери.;)
-
- Регистриран: 18 авг 2006, 11:51
Донякъде може да се оправдае качеството на снимките, заради това че не е предвиден като камерафон, а се набляга на музикалните качества. Кажи малко повече и за тях, като сила на звънене, качество на слушане и т.н.