E90 Communicator
Re: Nokia E90
Явно никой няма мнение по въпроса ми. Реших да взема Е90 и след време ще преценя , кой от двата да продам ;).
Вече няколко дни разглеждах Е90 и без колебание вече реших да продам Н95 8GB. Не че Н95 е лош и може би ако бях примерно на 15 щеше много повече да ми хареса. Според мен Е90 е класа над Н95 8GB, но това разбира се през моите очи.
Приятели имам въпрос - някой успя ли да кирилизира телефона? Аз съм с 9300 и докато намеря програмка за локализация - фонетика ми се разказа.....
и ми би било интерсно дали програмката от моя телефон би тръгнала на Е90... знам, че са с различна версия на симбиан но...
и ми би било интерсно дали програмката от моя телефон би тръгнала на Е90... знам, че са с различна версия на симбиан но...
Mnogo trudno se dobrah do tozi tel.smenih pochti vsichki skapi modeli i ot 10 na dni sam snego.Nai dobrija kom. koito sam imal.Misleh che njama takava razlika ot dr. kom. okaza se che grecha.
Интересно защо трудно си се добрал до модела ?
Защото е търсил нов за 600лв.
Трябва ми панел за Е90 много искам червен или ако има някакви други вообще.. ???!!? някой да помогне..
koga cenata na tozi telefon 6te padne do okolo 400 lv vtora ruka
Накой знае ли дали има blackberry conectivity?