E72
Re: Nokia E72
промените съвсем не са малко и като изключим дисплея са почти навсякъде другаде телефона идва година след e71, така че е съвсем на място за ъпгрейд
- нова платформа с допълнителни оптимизации и софтуерни екстри за e-серията
- по-бърз процесор
- 3.5 мм аудиоизход
- цифров компас
- 5мр камера
- по-бързо теглене и изпращане на данни
- оптична навигация
- нова платформа с допълнителни оптимизации и софтуерни екстри за e-серията
- по-бърз процесор
- 3.5 мм аудиоизход
- цифров компас
- 5мр камера
- по-бързо теглене и изпращане на данни
- оптична навигация
Всичко е добре но защо с толкова малък диспей отново?
можеше поне 3 инча да му сложат.
можеше поне 3 инча да му сложат.
Тъй като не ми се пише наново ще пейстна поста който пуснах преди 2 дни. В допълнение ще подчертая цената на Е71 в момента (около 500 лв< като може да се намери и на по-ниска) и тази на Е72 (около 850 лв).
"Относно външния вид това е много относително. Едни хора харесват едно, други-друго.
20% по-дълъг живот на батерията, какво означава? Вместо на 4 дни да се зарежда на 4,5 дена. Супер.
По-бърз интерфейс. Ще можеш ли осезателно да го разбереш имайки предвид че и Е71 е доста бърз. Освен това бързината се оправя софтуеърно, само с един ъпдейт (повтарям Е71 е доста бърз).
Метален корпус??? Е71 с пластмасов корпус ли е? Извинявай.
Подобрения е-майл клиент-добре. Но... Колко човека реално го ползват в пълния му капацитет. Аз-не.
Сензитивния навигаторен бутон......едно голямо ДА. Супер решение е наистина. За сърфирането в нета цена няма да има.
3,5 мм жак-ОК. Има хубави слушалки за слушане на музика.
В заключение ще кажа (за да не бъда разбран погрешно), че Е 71 и Е 72 са два изключителни телефона (аз съм "влюбен" в моята Е71). Само че аз като притежател на "по-стария" вариант, няма да имам никаква мотивация да си купя по-новия само заради някакви "дреболии". Силно ме съмнява, дори и този който няма Е71, да се изръси с почти двойно повече пари, за да предпочете и да си вземе Е72, при положение, че може да вземе почти същия телефон на по-ниска цена."
Хайде кажи ми дали си заслужава такъв "ъпдейт" и най-малкото рационален ли е според теб?
"Относно външния вид това е много относително. Едни хора харесват едно, други-друго.
20% по-дълъг живот на батерията, какво означава? Вместо на 4 дни да се зарежда на 4,5 дена. Супер.
По-бърз интерфейс. Ще можеш ли осезателно да го разбереш имайки предвид че и Е71 е доста бърз. Освен това бързината се оправя софтуеърно, само с един ъпдейт (повтарям Е71 е доста бърз).
Метален корпус??? Е71 с пластмасов корпус ли е? Извинявай.
Подобрения е-майл клиент-добре. Но... Колко човека реално го ползват в пълния му капацитет. Аз-не.
Сензитивния навигаторен бутон......едно голямо ДА. Супер решение е наистина. За сърфирането в нета цена няма да има.
3,5 мм жак-ОК. Има хубави слушалки за слушане на музика.
В заключение ще кажа (за да не бъда разбран погрешно), че Е 71 и Е 72 са два изключителни телефона (аз съм "влюбен" в моята Е71). Само че аз като притежател на "по-стария" вариант, няма да имам никаква мотивация да си купя по-новия само заради някакви "дреболии". Силно ме съмнява, дори и този който няма Е71, да се изръси с почти двойно повече пари, за да предпочете и да си вземе Е72, при положение, че може да вземе почти същия телефон на по-ниска цена."
Хайде кажи ми дали си заслужава такъв "ъпдейт" и най-малкото рационален ли е според теб?
За това което е предназначен телефона дисплея му е ОК.
"И каква подредба се пролзва БДС/фонетика? "
Вероятно ГОСТ, както и ма Е71. :(
Вероятно ГОСТ, както и ма Е71. :(
Аз имам Е71 и съм страшно дововолен Убеден съм че Е72 ще бъде даже още по добър... А тези които казват че е грозен явно нямат много понятие от телефони или са фенове на SE :D
В какво очакваш да е по-добър Е72 от Е71?
Аз ще отговоря, тъй като явно ти нищичко не разбираш от телефони... Не се притеснявай никой не се е научил роден :))). Разликата м/у двата модела е фенера ! Там е силата на Е72 с/у Е71. И е нокиа плюс това нищо ,че и Е71 го пишат Нокиа ама тоя е по-нова Нокиа т.е. по-новата Нокиа е нещо повече от просто една Нокиа ! Ша трябва да четеш измежду редовете. А до тогава нека силата бъде с теб.
Имате ли представа кога приблизително ще излезе телефона в България?
ето и снимки правени с прототипа. външните са изненадващо детайлни
http://www.flickr.com/photos/gracedavid/sets/72157619864527011/
http://www.flickr.com/photos/gracedavid/sets/72157619864527011/