В арената грешат, защото паметта е ок. 11МБ. Това е жалко, защото ако беше 32МБ при компресия в .m4a можеше теоретично да се събере около четирдесет минути до час музика, без да се усети реално загубата на качество сравнено с .mp3 ..
Иначе е на живо е доста симпатичен (сивият), сглобката е на ниво (проста и стабилна), слайд-механизмът не е отличен, но е добър. Качеството на радиото е добро, но през мойте си слушалки с преходника, иначе пълна скръб с дефолтските като всеки модел на компанията.
Има и фабрично вградена Опера, но макар да е добър браузър, качеството и големината на дисплея не са подходящи за браузване..
Въпреки, че дисплеят е зърнист (не е много оферта, но за класа си е направо супер) информацията се чете превъзходно и на пряка светлина, което е несъмнен плюс..
Оказва се, че батерията е сериозно предимство на модела, при средно използване на всички функции няма проблем да издържи ок. пет дена (като 2600), което е отлично.
Доста добър бюджетен слайдер..
2680 slide
Re: Nokia 2680 slide
Някой може ли да ми каже защо клавиатурата на този GSM не свети?Има ли някакъв начин да се пусне?Благодаря предварително!:)
Re: Nokia 2680 slide
Тоя телефон е всичко друго, ама не и хубав. Особено пък в отровно синия си вариант - откъде го взеха тоя ОТВРАТИТЕЛЕН цвят, не ми е ясно. Телефонът е меко казано грозен, сглобката му е повече от паянтова - имам чувството, че при малко по-силно слайдване може да го счупиш спокойно. Прилича на детска играчка - и то не от най-успешните. Батерията му си е слабичка, особено ако говориш повечко.
Ако искам евтин слайд ще си взема E250 на Самсунг - за малко по-малко пари ще имам доста по-добре изглеждащ телефон, в по-аткративни цветове, които поне ще има и слот за карта памет. А и доказано успешен.
Ако искам евтин слайд ще си взема E250 на Самсунг - за малко по-малко пари ще имам доста по-добре изглеждащ телефон, в по-аткративни цветове, които поне ще има и слот за карта памет. А и доказано успешен.