N78
Re: Nokia N78
Последно телефона струва ли или е поредната загуба на пари и време
п.п.По хубав ли е от 5630 xm?
п.п.По хубав ли е от 5630 xm?
5630 XM е с по-малки размери и по-бърз процесор, но НЯМА GPS. Ако GPS-a не ти е важен избери 5630XM, ако сикаш повече опции и не ти пука, че N78 е с по-големи размери - избери N78.
GPS-а на Nokia N78 със софтуера на Garmin се държи много по-добре от колкото на Nokia 5800 със същата програма. Отделно N серията на Nokia има по-добра чуваемост на слушалката, което не е за пренебрегване. Аз виждам едно голямо неудобство в апарата и то е неудобните бутони за набиране, наистина са се поизложили с тях, може би за сметка на дизаина (не, че е много красив с тези бутони). Батерията е много добра Li-Ion 1200 mAh. Другото което ми направи впечатление е изнесения приемник на телефона в долната му част, което прави облъчването по-малко. Бутонът за изтриване е направен на възможно най неудобното място.
Може да се каже, че апарата е добър с изключение на дизаина за който не може да се спори разбира се, всеки си има вкус.
Надявам се при следващия firmware нещата да са изгладени още повече.
Може да се каже, че апарата е добър с изключение на дизаина за който не може да се спори разбира се, всеки си има вкус.
Надявам се при следващия firmware нещата да са изгладени още повече.
-
- Регистриран: 11 апр 2007, 21:18
Здравейте! Та въпросите ми са, този "мъник" (N78 ) има ли акселерометър, също така заслужава ли си да го предпочета пред N82 само заради по-нова ОС? Как се справя камерата на N78 като качество? Накрая. но не на последно място на кой от двата модела GPS-а е по-добър (става въпрос за моделите N78 и N82)?
Значи ако не те бърка че н82 е с около 200 лв по-скъп от тая н78 го земай не мисли
Във вивател ти дават н78 с 2 год договор 10 лв на месец за 310 лв с ддс.Тук в мобайл бг най малко е за около 500 лв(за н82 става дума).Мен наистина ме тревожи задното капаче на н78 да не се клати щото вече 2 тела имам дето им са мърдат направо ми иди да ги тръшна в земята.Споделете как е при вас,добре ли стои в ръката,като вид на някоя ефтинийка или нещо хубаво и скъпо ;)
пп Няма акселометър което според мен е малко гаден недостатък макар че тела е ненадминат в ценовия си клас
Във вивател ти дават н78 с 2 год договор 10 лв на месец за 310 лв с ддс.Тук в мобайл бг най малко е за около 500 лв(за н82 става дума).Мен наистина ме тревожи задното капаче на н78 да не се клати щото вече 2 тела имам дето им са мърдат направо ми иди да ги тръшна в земята.Споделете как е при вас,добре ли стои в ръката,като вид на някоя ефтинийка или нещо хубаво и скъпо ;)
пп Няма акселометър което според мен е малко гаден недостатък макар че тела е ненадминат в ценовия си клас
Искам да ако може някой да ми каже какво да правя с телефона,когато го включа ми светва екрана и след това изгасва и тва е ! май проблема е в софта? Или пък ако е намокрен? защото незнам какво му се е случило!
-
- Регистриран: 27 окт 2009, 22:25
искам да попитам дали тел-а създава промблеми с 8GB карта памет : ) ?
-
- Регистриран: 18 май 2009, 20:23
Nokia N78
От всички ревюта и мнения в нета разбирам, че телефона е добър, но все пак ако на някой му се занимава нека драсне няколко реда дали в действителност е така и дали има бъгове в софтуера :)
Всички екстри на едно място. Супер батерия. Издръжлив. още 116 неща могат да се изредят. Мен лично единствено ме дразни клавиатурата, че е супер малка