N79
Re: Nokia N79
Така, днес си взех телефона ( 2-ръка на 12 дена с гаранция),. Телефона е хубав, но палитрите му се сменят когато си искат. Когато вляза в менюто и натисна навигационния бутон надолу веднъж, тела полудява като започва да се движи маркера все едно съм задържал бутона. След изключване и включване не се оправя, едва след махане на батерията се оправя но не за дълго. При получаване на смс за настройките на оператора телефона отново заби. Това едва от 2ч е при мен. Не ми се мисли. Не знам може и да е от софтуера. Ако някой има идеи да казва
tova za palitrite e poradi zadniq panel i ot poddrujkata na taka nare4enite smart paneli...nai veroqtno pravi lo6 kontakt i pri mene be6e taka s ediniq panel.Probvai da smeni6 zadniq kapak ako ima6 drugi v komplekta ,a navigacionniq problem moje da bude poradi aktiviranata opcia za kontrol kato pri ipod samo s pluzgane na prusta se dviji...vij v nastroikite za navi wheel...Kato svikne6 vednuj e naistina udobno da si polzva menu-to s nego...Otnosno drugite problemi moje da e softwearen problem...
Хора, я кажете, че е важно. Възможно ли е с навиуийла да превъртам песните напред във времето без да се прехвърлям на друга песен. До ден-два мисля да си го взема. Замисъла на колелцето много ме кефи, но не знам дали е възможно да изпълнява тази функция. А иначе малко се колебая между н79 и н95 8гб, н85 (съвсем малко). В н79 ме привлича дизайна, теглото, колелцето, но ме притеснява камерата. Но мисля да си го купя. Ако мислите, че правя грешка в избора от горе изрезените кажете.
-
- Регистриран: 05 мар 2009, 14:37
I otnovo pozdravi na Vsi4ki, koito vse oshte ne sa si vzeli nokia n79. Po-dobre da si kypqt nqkoi dryg model telefon, moje da izleze po-dobur. Nqkoi pisa, 4e telefona my pravi qdove, iskam da go pitam zashto go e kypil? Nali znae, 4e telefon koito se prodava vtora ruka vse ima nqkakvi kosyri. Ne vqrvam sa se opravi tova, koeto ti suzdava, reshenieto e da go prodadesh i da si vzemesh neshto drygo, shtoto i da my smenqsh softyera i kakvoto tam my ima, te v zavoda ne sa go popravili, ta kamoli nashite neprokopsani tehnici. Po-princip novite nokii sa bulni boklyci, imam oshte dvama priqteli, koito si vzeha nokiq po-moi suvet i sega si grizat noktite, kakto i az s tqh. Sled napraveni nqkolko remonta v moq gsm edinstvenata razlika e, 4e ve4e ne zabiva na vseki tri dena, a zabiva na sedmica. Vse pak e po-dobre. ako nqkoi go interesyva kakvi ekstri v zabivaneto pravi, moje da gi pro4ete po-gore. Mislq, 4e telefona,koito mi prodadoha za nov e vtora ruka, toest pokypkata e napravena ot edna firma , koqto se predlaga i tyk. Ama koi znae, samo tozi, koito e polzval gaden telefon za 550 leva. Yjas -yjasen. Skapaniq telefon e priznak na beznakazanost v sferata na prodava4ite.
с последното изречение съм съгласен но със мнението относно самия телефон и нокиите като цяло не
п.с. и аз го взех моя втора ръка на една седмица но нямаше никакви проблеми ако не исках тъч все още щях да съм с него
п.с. и аз го взех моя втора ръка на една седмица но нямаше никакви проблеми ако не исках тъч все още щях да съм с него
Molq da buda izvinen za latinicata. Burzam prosto. Imam telefona ot 2 dena. Eto i moeto mnenie:
Tova mi 1ata nokia, 1q umen telefon. Strashno NE intuitiven telefon. Vs prieto ot bluetooth vliza kato sms, a zapmetqvaneto na 1 pesen vuv fonotekata e otegchitelno. Fabrichnite nastroiki sa neveroqtno sakati. Na profil bez zvuk,nqma vibraciq osven ako ne si q aktivirash. Vremetraeneto na razgovora sushto ne se izpisva. Zvukut v slushalkata e po-neqsen ot stariq mi k750i. Dolniqt red na budonite e truden za natiskane. Pri vsqko vkliuchvane telefona si smenq cveta spored zadniq panel, dori da ne e bil otdelqn. Dosadno. Kolelceto ne prevurta pesnite. Rabotata s youtube na cql ekran zabqva telefona. Browsera sushto e dosaden.
Lek e. Burz e. Dobre izgraden. Senzora za orientaciq raboti dobre. Silna wi-fi antena. Hubavi animacii v menuto. Strahotno mp3 vuzproizvejdane. Qka bateriq. Sedi dobre v rukata i hvashta okoto. Nai-krasivata nseria.
Nai-golemiqt minus e moje bi che e ne e lesen za upotreba.Ako nqkoi misli da si go kupuva, dobre da preceni dali mu trqbva OS i izobshto NOKIA. Zasega sum dovolen. Ne sum exaltiran no ne sum ochakval i da buda. Kato cqlo e vs v 1.
Pak shte vi pisha.
Tova mi 1ata nokia, 1q umen telefon. Strashno NE intuitiven telefon. Vs prieto ot bluetooth vliza kato sms, a zapmetqvaneto na 1 pesen vuv fonotekata e otegchitelno. Fabrichnite nastroiki sa neveroqtno sakati. Na profil bez zvuk,nqma vibraciq osven ako ne si q aktivirash. Vremetraeneto na razgovora sushto ne se izpisva. Zvukut v slushalkata e po-neqsen ot stariq mi k750i. Dolniqt red na budonite e truden za natiskane. Pri vsqko vkliuchvane telefona si smenq cveta spored zadniq panel, dori da ne e bil otdelqn. Dosadno. Kolelceto ne prevurta pesnite. Rabotata s youtube na cql ekran zabqva telefona. Browsera sushto e dosaden.
Lek e. Burz e. Dobre izgraden. Senzora za orientaciq raboti dobre. Silna wi-fi antena. Hubavi animacii v menuto. Strahotno mp3 vuzproizvejdane. Qka bateriq. Sedi dobre v rukata i hvashta okoto. Nai-krasivata nseria.
Nai-golemiqt minus e moje bi che e ne e lesen za upotreba.Ako nqkoi misli da si go kupuva, dobre da preceni dali mu trqbva OS i izobshto NOKIA. Zasega sum dovolen. Ne sum exaltiran no ne sum ochakval i da buda. Kato cqlo e vs v 1.
Pak shte vi pisha.
Имам проблем. Когаот въвеждам текст от смс до браузване и т.н. не мога да пиша само на английски. Избирам езика от настройки и от където мога, но винаги минават английските букви и започва изреждане от вс възможни езици. Кажете какво мога да направя. Къде е проблема? Да ходя ли да ми заменят телефона?
Спешно!
Спешно!
Направи езика на телефона от Phone Settings по подразбиране да е този, на който искаш да пишеш. Там трябва да има Default Text Input или нещо такова - не знам как е на Symbian, но трябва да е аналогично - все пак е измислено ОТ хора ЗА хора :) Поровичакай се в настройките на тела.
Абе не знам вече. Tools - settings- general - personalisation - language - Phone language -english, writing language - english, predictive text - off. Това съм го задал. Отделно като пиша смс или браузвам винаги избирам опшънс или сетингс и от там задавам езика на писане. Но винаги като натискам 1 клавиш няколко пъти преминава първо през зададения език и после идва едно бавно и мъчително джуркане през маджарски, български, фински и т.н и чак тогава се връща пак на английски. Казаха ми че тва било нормаллно за нокиа - почва да пише на избрания език, но след като мине през a,b,c,2 преминава през другите незададени езици т.е. не мога реално за пиша само на фиксиран език 1 език. Ако това е така Нокия са големи дръвници.
За съжаление така е при Нокиа и това беше причината да отмина N82:|