5630 XpressMusic
Re: Nokia 5630 XpressMusic
Здравей chicho_tomovata_koliba .
Относно сила на звънене, се чува много добре дори при доста шумни места и като отделна функция има 3D звук,с отделните му профили Дневна,ЖП гара и т.н.Качество на слушане също се представя на ниво,не съм доволен от оригиналните слушалки които са комплект към телефона,звука е по-слаб,за това ползвам от МП3 плеър Samsung YP-U1, с които звука е доста по-добър,плеъра си има еквилайзер и допълнитени настроики: Bass booster,баланс ляво/дясно,Stereo wedening,т.н..Функцията "Интернет радио" много ми допада ,има търсачка по стилове музика,и възможност за ръчно добавяне на определено радио което не пресъства и не се открива в търсачката.;)
Относно сила на звънене, се чува много добре дори при доста шумни места и като отделна функция има 3D звук,с отделните му профили Дневна,ЖП гара и т.н.Качество на слушане също се представя на ниво,не съм доволен от оригиналните слушалки които са комплект към телефона,звука е по-слаб,за това ползвам от МП3 плеър Samsung YP-U1, с които звука е доста по-добър,плеъра си има еквилайзер и допълнитени настроики: Bass booster,баланс ляво/дясно,Stereo wedening,т.н..Функцията "Интернет радио" много ми допада ,има търсачка по стилове музика,и възможност за ръчно добавяне на определено радио което не пресъства и не се открива в търсачката.;)
-
- Регистриран: 14 дек 2007, 23:02
А нещо относно бързодействие, колко бързо зарежда при стартиране, WiFi-то как работи? Някъде виждал ли си го сив? Менюто сложно ли ти се струва? Аз идвам от Sony-Ericsson и май ми е малко непонятно менюто му.
Стартирането на смартфона отнема около 10-15 секунди.WI-FI -то си работи без проблем,поддържат се стандарти за сигурност WEP, WPA и WPA2 и UPnP.Аз също преди това бях на Sony Ericsson не ми отне много време да му свикна,лесно е (поне за мен),ще му свикнеш.Там от където го купих (черно-червения вариант) (Jeff) всъщност беше последния и просто нямах право на избор,скоро не съм обикалял по магазините възможно е вече да има черно-сивия /сребристия/ вариант,всъшност този черен цвят на корпуса го водят сив,но както и да е (Grey with chrome accent) .;)
Менюто не е никак сложно,а и имаш възможност сам да си го подредиш.
Това е от мен ,нека и друг който си е купил телефона сподели мнение :)
Менюто не е никак сложно,а и имаш възможност сам да си го подредиш.
Това е от мен ,нека и друг който си е купил телефона сподели мнение :)
-
- Регистриран: 27 май 2009, 22:02
Здравейте
Ако някй може да ми каже дали светкавицата може да се ползва като фенерче
Ако някй може да ми каже дали светкавицата може да се ползва като фенерче
Здравей , аз поне не открих функция или подходящо приложение с което светкавицата да се ползва като фенерче.Явно НЕможе да се ползва като фенер.
Ако някой друг има идеи нека ги сподели.
Ако някой друг има идеи нека ги сподели.
Светкавицата се използва за фенер чрез програма, а тя е Bright Light.
За S60 има много програми, с които може светодиода да се ползва като фенер.
-
- Регистриран: 13 сеп 2009, 19:00
ама е с копчета а вече някак gsmите с копчета като отживелица са ми и пълен с функций да е не ми харесва при tuchscreen по-голяма час от повъхноста се използва за дисплея а тове е много цено поне за мен
-
- Регистриран: 27 окт 2009, 22:25
nali moJe displeq da e chist ? smisyl da e izkluchen contact bar-a ? ms predvaritelno : )