N97
Re: Nokia N97
:D:D:D 32GB не ти ли стигат, че и карта търсиш.
Ами не, че не стигат не стигат но ми е любопитно все пак когато имаш и външна памет по бързо се прехвърлят на картата приложения музика филми или каквото и да е било отколкото през USB кабелът затова ми е любопитно? Все пак ще се радвам ако някой знае дали има ?????
Видях го (N97)
Лъха на евтина пластмаса
iphone ги отвя
внимавайте откъде купувате
Лъха на евтина пластмаса
iphone ги отвя
внимавайте откъде купувате
Айде другия разбирач.
Ако не е карбон,все евтино ви се струва!
Ако не е карбон,все евтино ви се струва!
Добре бе човека изразява мнение...
Приятно ли ти е да ти подскърцва и да го чувстваш жив задния капак докато пишеш смс с телефон от 1000 лева?!
На мен не.....ми евтинка си е пластмаската в сравнение с Омнията и Ябълката....при тях материала и сглобката е на изключително ниво.....
На мен не.....ми евтинка си е пластмаската в сравнение с Омнията и Ябълката....при тях материала и сглобката е на изключително ниво.....
Аз също съм привърженик на omnia-та(HD).Чакам го от 3-месеца в Хенди,но там все ме лъжат.
Но казвам,че за някой ако няма ябълка отзад-не струва нищо.
И какво общо има от къде го купуваш???
Но казвам,че за някой ако няма ябълка отзад-не струва нищо.
И какво общо има от къде го купуваш???
Какво видя толкова в Самсуняг?
Още нищо:D.Но ми харесаха ревютата.Големия дисплей.Не знам какво е AMOLED,но като го видя на живо ще разберем дали има разлика.Дават батерията с 10 часа време за разговори.И основното,че е със симбиан.С него съм си свикнал.А не ми трябва толкова хардуерна клавиатура.Поне не съм ползвал и не знам как е.Иначе може и да ми хареса.
а на мен ето това мнение:-)
The toshiba uses the snapdragon processor.
AFAIK Snapdragon can not encode or decode HD video (according to the Nvidia Tegra presentation here: http://www.youtube.com/watch?v=f5sEIf5-FJs -- notice how it says "Fail" next to watching HD video -- meaning no HW acceleration for encoding or decoding video).
The omnia HD has full hardware encoding and decoding for multiple codecs at 720p resolution, only problem is you have to use realplayer, which sucks...omniaHD has an Arm8 CoreTex processor, much better than snapdragon in multimedia and overall as well.
The toshiba uses the snapdragon processor.
AFAIK Snapdragon can not encode or decode HD video (according to the Nvidia Tegra presentation here: http://www.youtube.com/watch?v=f5sEIf5-FJs -- notice how it says "Fail" next to watching HD video -- meaning no HW acceleration for encoding or decoding video).
The omnia HD has full hardware encoding and decoding for multiple codecs at 720p resolution, only problem is you have to use realplayer, which sucks...omniaHD has an Arm8 CoreTex processor, much better than snapdragon in multimedia and overall as well.