E66
Re: Nokia E66
Пусни един линк.Не мога да намеря страницата от която да си изтегля български език..
трябва да смешиш продуктовия код с такъв в който има български и след това да го ъпдейтнеш отново. ето два
Code: 0558474: RM-343 CTR BULGARIAN WHITE STEEL
Code: 0557958: RM-343 CTR BULGARIAN GREY STEEL
Code: 0558474: RM-343 CTR BULGARIAN WHITE STEEL
Code: 0557958: RM-343 CTR BULGARIAN GREY STEEL
Може ли някой да ми каже как мога да гледам клипчетата в вбокс...
Аз съм с Skyfire и съм повече от доволен.(yes)
Mda, dosta dobre se predstavq skyfire-a - vbox, youtube, online televizii !!! 8)
Здравейте,
От скоро имам този модел (за пръв път ползвам слайдер). Прави ми впечатление, че има малък луфт (конкретно в посока ляво - дясно). Прочетох, че механизма е доста стабилен и надежден, но се чудя дали е нормално да има такъв луфт или просто в моя случай е необходима намесата на сервиза.:|
От скоро имам този модел (за пръв път ползвам слайдер). Прави ми впечатление, че има малък луфт (конкретно в посока ляво - дясно). Прочетох, че механизма е доста стабилен и надежден, но се чудя дали е нормално да има такъв луфт или просто в моя случай е необходима намесата на сервиза.:|
Здравей, при моя също го има тоя проблем ако е проблем изобщо обаче при мен маи се появи след едно падане...ама мисля че не е проблем и аз знам че са много здрави е-слайдерите...играл съм си с н95 и н96 на по близо половин година и ако знаеш как им хлопат панелите....така че мисля че не е голям проблем този лек луфт..
Благодаря ти за отговора, това малко ме поуспокой :D. Ако някой друг собственик на модел има какво да допълва ще е от полза :P