E55
Re: Nokia E55
Ами, това е единствената инфомация за цената, до която успях да достигна. А отговора на въпроса "кога" се намира в по-горният ми пост.
Благодаря и се извинявам за проявената липса на внимание.
Макар и все още да не се е появил (Е55) се колебая кой да избера - Е55 или Е71? Мнения някакви?
Споменава се тук-там, че ще го пуснат на 7 май!
Жалко че са махнали Инфрареда. Ако си го купя няма да го използвам като дистанционно :(
Е55 много ми харесва и може да си го взема от чисто любителска гледна точка като втори телефон.
За мен разлика между него и Е71 (единствено клавиатурата) няма. Спецификациите са му абсолютно еднакви с някакви дребни разлики (инфрареда).
Тези два телефона са изключително стилни, с много здрави батерии, мощно WiFi и стабилно работеща OS. За хора които говорят много и използват интензивно интернет са много подходящи.
За мен разлика между него и Е71 (единствено клавиатурата) няма. Спецификациите са му абсолютно еднакви с някакви дребни разлики (инфрареда).
Тези два телефона са изключително стилни, с много здрави батерии, мощно WiFi и стабилно работеща OS. За хора които говорят много и използват интензивно интернет са много подходящи.
-
- Регистриран: 21 фев 2009, 11:32
http://www.expansys.com/d.aspx?i=179065
n
доста добър телефон се очертава.
винаги съм си бил фен на нокиите са корави батерии
имах 6151
сега съм с е51 и съм много доволен. пада, става, продължава да работи. пясък имаше в екрана, никога не ме е оставял. моя ми кара по 2 дена батерията. надявам се е55 да е по издръжлив :)
веднага като го пуснат на пазара ще си взема една бройка
винаги съм си бил фен на нокиите са корави батерии
имах 6151
сега съм с е51 и съм много доволен. пада, става, продължава да работи. пясък имаше в екрана, никога не ме е оставял. моя ми кара по 2 дена батерията. надявам се е55 да е по издръжлив :)
веднага като го пуснат на пазара ще си взема една бройка