N82
Re: Nokia N82
И моя процесор е 206MHz а уж е финландски...защо се получава това разминаване?
oidi na K.Velichkov i Slivnica na borsata Celnet ima displei 80 lv
Koлко максимално карта-памет,micro sd,ще върви безпроблемно на Nokia N82?
8GB как ще е?
8GB как ще е?
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
С 8 ГБ ще фър4и,до 32 поддържа ама не е желателно защото бави не за друго...;)
Nokia N82
Дисплея ми се бъгася, вилнях онази вечер на дискотечка, събуждам се (супер крив), 10 мин работа с телефона и след още 10 мин го гледам : - Малиииии ! Дисплея вече неработеше. Произведен е в Китай (woo), но предназначен за Хамериканския пазар ( от там го купих). Струва ми 100лв подмяната, утре ще видя какво са направили славните, майсторлета.... Те казаха, че бил пукнат в дисплея и нов. Чудя се като го взема, дали да го дам да се продава и да си взема нов, или да го ползвам докато мога :| ?
Имам китайски и финландски, и на двата пише 206 мхц. така, че не се притеснявай, има една програмка, phoneinfo или нещо подобно беше там и на 2-та ми показва 332 мхц.
Как се прави , когато въведеш рожденната дата в контакта, телефона да те известява че човека има рожден ден?
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
Какво ще кажете за последния ъпдейт 31.0.016 ???
От към батерия сякаш стана по зле :(
От към батерия сякаш стана по зле :(
vladovn: защо не премести въпроса на човека от грешната тема, тук? Аз исках да отговоря, но в онази тема не може. А тук, като го мяма въпроса - няма и отговор.
Не се притеснявай, на мен ми изчезват редовно, поне тоя път се знае, че е владовн...