E71
Re: skype
Иннтересното е , че при мен ,тоя iScoot така и не тръгна.Съществува вероятност проблемите да произтичат от различните версии на софтуера , който Нокия има .Може би ако си осъвремениш софта едни проблеми ще ти отпаднат , но рискувааш да се пръкнат други ...
Re: skype
МОЛЯ ЗА СЪВЕТ !!!.
Появи ми се проблем с телефона. Всичко му работи супер точно и бързо,но от няколко дни като се опитам да направя обаждане,набирам номера и след 10 секунди,телефонът почва силно да бръжди и блокира. Трябва да му се извади батерията за да тръгне пак и така почти всеки път.
МОЛЯ за компетентно мнение на някой ,на когото му се е случвало такова нещо?
Появи ми се проблем с телефона. Всичко му работи супер точно и бързо,но от няколко дни като се опитам да направя обаждане,набирам номера и след 10 секунди,телефонът почва силно да бръжди и блокира. Трябва да му се извади батерията за да тръгне пак и така почти всеки път.
МОЛЯ за компетентно мнение на някой ,на когото му се е случвало такова нещо?
Re: Nokia E71
Искам да попитам, днес си взех Е71, но клавиатурата е руска и не мога да намеря къде е долната черта. Ако някой може да помогне ще му бъда много благодарен.
Vsichki simvoli sa na buton "Ctrl" dolu v diasno
Sorry za latinicata no sam ot tela na plaga s edna mentichka sas sprite :) v raka
Sorry za latinicata no sam ot tela na plaga s edna mentichka sas sprite :) v raka
Искам да изкажа впечатленията си от новия фърмуеър 300.21.012 а именно - батерията на телефона виче ми кара по 5-6 дена при същото натоварване.(yes)
-
- Регистриран: 27 юни 2004, 11:21
а има ли бг меню новия фърмуеар ?
-
- Регистриран: 27 юни 2004, 11:21
и аз си го качих него (фърмуера) , и сега ще чакам да видя колко ще ми държи батерията,а гледах че от преди има коментари с това ,че имат прах под стъклото... :( и аз вече имам за жалост и мисля че влиза от там кадето е ОК има разстояние между дисплея и копчето,а някой да го е махнал случайно или да е правил нещо по въпроса ? и можете ли да ми кажете с кой плеър най- хубаво се гледат филмчета на телефона,че имам коре плеър ама нещо не сам очарован...
Smart Movie е плеъра който аз ползвам и съм много доволен. Незнам от къде влиза прах но факта е че е там и го има.
На мен пък днес ми се скапа телефона, говорих и го прибрах в джоба си, след 15 мин го вадя пак да звънна ама няма никой. Забил и няма тръгване, вадих батерията, пробвах с друга батерия (колегата има същия) ама ЦЪ. Не ще да тръгне изобщо, Добре че е гаранционен, оставих го и се надявам да ми го върнат работещ до 1-2 седмици. Ако успея да науча какъв е бил проблема ще ви пиша отново.