5530 XpressMusic
-
- Регистриран: 11 авг 2009, 15:09
Re: Nokia 5530 XpressMusic
Вие го изкарахте , че 500 лв за телефон са нищо и да започваме да го грабим всичките :) На мен честно някак си не ми се нрават тия тъчове . Това толкова трябва да се пази , че не знам да ли някога ще си взема такъв .. е да не се заричам ама (whistle)
при положение че в англия е 300 лв свободен
по-добър процесор следователно осезаемо по-бърз тел по-чувствителен тъч по-добра конструкция по-добър дизайн според мен единственото предимство на 5800 е гпс-а макар че на предишния ми тел съм го използвал само от интерес без реална нужда от него 3г при наличието на уай-фай не мисля че се ползва от някой
п.с. чилко мисля че се бъркаш 300 лева в англия е с договор
п.с. чилко мисля че се бъркаш 300 лева в англия е с договор
За 300 лв. в Англия се продава в предплатен (pay as you go) пакет на Vodafone http://www.carphonewarehouse.com/buy/NOKIA-5530-XPRESSMUSIC-VOD10-WEB10.
Никой ли не го е разцъкал още тоя телефон. Интересува ме как е от към бързина (например при отваряне на снимка) в сравнение с 5800.:|
-
- Регистриран: 23 май 2005, 18:52
Бързината е същата, единственият + е това, че е по-тънък с 1-2мм и малко по-добра сглобка на панела, иначе няма нищо ново освен слушалките тип W-серията на SE, няма ГПС... Реалната цена на този телефон е не повече от 350лв.
в UK без договор е 119паунда. Тази цена на която са го пуснали тук е прекалено завишена, по-добре Е52, Е71 или 5800 докато не стане цената значимо по-ниска от тази на 5800.
в UK без договор е 119паунда. Тази цена на която са го пуснали тук е прекалено завишена, по-добре Е52, Е71 или 5800 докато не стане цената значимо по-ниска от тази на 5800.
-
- Регистриран: 10 авг 2004, 21:06
HAHA smeshnici. Shte go prodadete nanaj-si :)
-
- Регистриран: 23 май 2005, 18:52
и за 499 няма кой да го купи, пускайте го на 350 от сега не си губете времето, само във ваш минус е...
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
То и на 240 от глобул , няма нормален човек който да си го купи.
Има едно доказано правило в БГ " рекламира ли се , значи е боклук"
Аз от веригите до сега не съм видял да се налага на пазара качествен телефон.
Принципно ползвам основно нокии , но не се самоопределям като фен на която и да било марка. Този апарат ми се струва сбириток от посредственост, покрита с тъч-скрийн. За 500 лв на свободна продажба може да се купи нещо найстина качествено. (не и от веригите, де ;) )
Има едно доказано правило в БГ " рекламира ли се , значи е боклук"
Аз от веригите до сега не съм видял да се налага на пазара качествен телефон.
Принципно ползвам основно нокии , но не се самоопределям като фен на която и да било марка. Този апарат ми се струва сбириток от посредственост, покрита с тъч-скрийн. За 500 лв на свободна продажба може да се купи нещо найстина качествено. (не и от веригите, де ;) )
Това е евтин тъч с ОС, чудесен заместител на аудио-видео плейърите + добри интернет възможности и Wi-Fi.
Това ще бъде едва ли не най-големият бестселър на Нокиа, а на тези пари няма да има нормален човек, който да НЕ си го купи.
Ясно е, че не е hi-end модел, но хората масово купуват телефони от долната граница на средният клас, а Нокиа са много силни именно там.
Това ще бъде едва ли не най-големият бестселър на Нокиа, а на тези пари няма да има нормален човек, който да НЕ си го купи.
Ясно е, че не е hi-end модел, но хората масово купуват телефони от долната граница на средният клас, а Нокиа са много силни именно там.