E52
Re: Nokia E52
Здравейте. Бях се насочил да купувам Е51 главно заради доказаната надеждност и WiFi. Но се чудя дали да не взема направо Е52?
За моите нужди на пръв прочит няма кой знае какви разлики между двата (с изключение на батерията), но питането ми е за GPS функционалността. Моля някой, който ползва телефона да каже дали е А-GPS, или GPS? И ако е A-GPS както прочетох на няколко места, този модул работи ли реално в градски условия - София, и заслужава ли си да дам 50% повече пари заради това?
п.с. няма да имам проблеми с намирането и инсталирането на подходящ GPS софтуер...
За моите нужди на пръв прочит няма кой знае какви разлики между двата (с изключение на батерията), но питането ми е за GPS функционалността. Моля някой, който ползва телефона да каже дали е А-GPS, или GPS? И ако е A-GPS както прочетох на няколко места, този модул работи ли реално в градски условия - София, и заслужава ли си да дам 50% повече пари заради това?
п.с. няма да имам проблеми с намирането и инсталирането на подходящ GPS софтуер...
както и в другите смартфони на nokia с gps и тук a-gps функционалността може да се изключи. така обаче ще трябва да чакаш много повече за фиксиране на позицията. както вече стана дума прехвърляната информация от a-gps е едва няколко килобайта, но пък всичко става много по-бързо, така че си струва.
Ако държиш на ГПС -а ,задължително си купи външен:)
Skyspirit ако имаш възможност за Е52 не се чуди. Много по голяма батерия, по голям дисплей, GPS, компас, акселометър и доста по бърз процесор. Има и други дребни неща които правят впечатление. Телефончето е красиво и си заслужава парите според мен. Направи ми впечатление за чувствителността на GPS-а, струва ми се по добър, на места на които не са зацепвали други модели на Nokia, Е52 прихваща спътниците.
Здравейте!
Значи имам Е51 , но искам да го сменям с нов телефон , но се колебая.
Бях се насочил към Е52 , но като прочетох мненията тук се зачудих пак. :(
Колебаех се между E52 , Е55 , Е71 и Е75...но в последствие се отказах от Е75 , защото не е стилен , слаба батерия и куп други неща.
Е55 доколкото разбрах няма да се продава в България...или греша?
Затова остана Е52 или Е71?
Има ли БГ клавиатура на Е52, както на Е51 ?
Значи имам Е51 , но искам да го сменям с нов телефон , но се колебая.
Бях се насочил към Е52 , но като прочетох мненията тук се зачудих пак. :(
Колебаех се между E52 , Е55 , Е71 и Е75...но в последствие се отказах от Е75 , защото не е стилен , слаба батерия и куп други неща.
Е55 доколкото разбрах няма да се продава в България...или греша?
Затова остана Е52 или Е71?
Има ли БГ клавиатура на Е52, както на Е51 ?
И Е52 и Е71 са отлични варианти. Който и да вземеш за мен е едно и също. Разликата е в дизайна и хардуеърната клавиатура (при Е71). Някой ще добави и "различния" процесорр. На практика е същия клокнат на по-висока честота, която ми се струва ще даде незначително предимство (според мен).
От личен опит мога да дам горещи предпочитания за Е71. Невероятен телефон.
От личен опит мога да дам горещи предпочитания за Е71. Невероятен телефон.
Някой пробвал ли е колко е максималната по-големина карта памет,която може да му се сложи?
Както писах по-горе Е52 е голямо разочарование за мен. По отношение на изработка, и сглобка. Пластмасова шитня- пълна излагация за Нокия. Продадох Е52 и от вчера съм с нов Е71. Въобще не съжалявам!
-
- Регистриран: 23 май 2005, 18:52
Ако съдиш за телефона само по едно инфантилно мнение то не си взимай никакъв телефон...отиди и виж за какво иде реч за тази Е52 и ще я вземеш на мига, гаранция ти давам, нещата който се изписаха тук относно материалите, луфтовете и т.н и т.н, са плод на някакво болно въображение.