E52
Re: Nokia E52
Значи днеска бях в Jeff и видях въпросния модел и мога да кажа , че ми хареса много телефона. Не забелязах някакви дефекти по сглобките. Е71 все още не съм пробвал , но ще го пробвам. ;)
Е52 има много по-лош билд от е51 - откъм здравина. Страничната лайсна е вече пластмасова, а задният капак - от много по-тънък метал. Че е красива - красива е, спор няма. Но като човек, притежавал няколко е51 и фен на е-сериите, смея да твърдя, че е52 не оправдава напълно очакванията. Голям плюс са добрата батерия и процесора - и дотук. Дисплеят е по-голям като диагонал, но запазва същата резолюция. За притежателите на е51 несъмнено дисплеят на е52 изглежда леко зърнист. Не искам да кажа, че телефонът е боклук, но е стъпка назад в здравината, с която е-сериите са известни.
Не знам кое мнение е инфантилно, но телефона скърца докато го държиш и говориш. Задния панел е от тънък алуминий, чието покритие пада лесно и се жули и от обикновен допир до нещо. Появи се драскотина отзад на втория ден без да е изпускан, удрян или нещо друго. Факт. Да не бях видял и още три телефона в М-свят и един в Джеф- не бих писал. Да не бях държал година и половина Е51 в ръка- пак не бих писал. А сега си галя Е71 и се кефя на мах. А и да каже човек, че разликите са много между тях- не са. Няколко софтуерни гъдела повече в Симбиана и няколко още неоправени и дразнещи бъгчета. Но за всеки влак си има пътници. Едни обичат да се возят в първа класа- други ги устройва и втора...
Изчакай 1,5 месец и си вземи E72 ;)
Колко ли пари ще струва?
То наистина така не може да се прогнозира...казваха , че Е52 ще бъде 700 лв. , а ето че е само 525 лв.
То наистина така не може да се прогнозира...казваха , че Е52 ще бъде 700 лв. , а ето че е само 525 лв.
А някой ще каже ли къде е произведена неговата Nokia E52?
Предполагам,че ще излезе на малко под 1000 и като го заредят навсякъде за 2-3 седмици ще падне на 750-800.
Гледах втори телефон е52 в Джеф. Капакът отзад вече се бе одраскал, а лявата част на клавиатурата сякаш изглеждаше леко извадена. С две думи - не бих си купил този телефон с тази лоша сглобка и по-малко метал от е51. За насочилите се към е52 - не е нужно да ми вярвате, но огледайте много внимателно телефона преди да си го купите; пипнете е51 и направете разликата.
явно проблема е бил в първите партиди. в m-r имаше оплаквания и ето мнението на муртазин
[Quote]may be first batch of units (they have some building problems) Now they are ok.
I actually have to say that E52 one of the best phones on the market, without any doubt[/Quote]
[Quote]may be first batch of units (they have some building problems) Now they are ok.
I actually have to say that E52 one of the best phones on the market, without any doubt[/Quote]