X6 32GB
Re: Nokia X6
Нокиа предлага тази услуга само в 10 страни по света и България не е измежду тях. Така че, Comes with music" няма отношение към цената на Х6 за БГ.
Ква кола караш ?
-Nokia X6.
Къв телефон имаш?
-BMW X6.
Яки резачки братче. ;)
-Nokia X6.
Къв телефон имаш?
-BMW X6.
Яки резачки братче. ;)
цената му е по-висока заради капацитивния сензорен диспей.
Мисля че са пооправили формата на телефона в сравнение с 5800.
Мисля че са пооправили формата на телефона в сравнение с 5800.
Вероятно си тинейджър съдейки по-безотговорното ти изказване.Явно не си се интересувал никак по тази материя, а и се съмнявам да си използувал качествени апарати от Самсунг (твой пропуск:D),каквито има днес на пазара,за да правиш каквото и да е сравнение.За твое сведение още година преди да се сдобиеш с Nokia 5530 Xpress music вече се продаваше при голям интерес Samsung OMNIA със супер функционалност,каквото все още трудно се покрива от Nokia.
-
- Регистриран: 08 юли 2006, 21:00
Ходи се скрий някъде. Май си го подкарал на инерция. Разликата между сегашните и едновремешните самсунги е от земята до луната. Това важи не само за GSM-ите, а за цялото им производство. Samsung в момента е една от най-мощните компании в света и със сигурност в пъти по-голяма компания от Nokia (ако броим и другото им производство), а качеството им стана на много високо ниво. Имат и евтинджоси, но такива има всяка компания. Хайде да не споменавам за вадещата се гумена клавиатура на нокията на баща ми или за проблемите с ръждясващите слушалки на 5800.
И за да не си помислиш, че съм прост, ще ти кажа, че съм имал общо 3 самсунга от различни поколения и класове, в момента съм с 2 нокии (доволен съм, от 5130 много), доста SE-та, имал съм и моторили, сименси.
Специално така подиграваната Omnia е супер телефонче за парите си и това го признава мой приятел с HTC Touch HD. Разбира се има и по-добри телефони, но цената е минимум 50% отгоре. Какво искаш повече - 3.2'' touch screen (който далеч не е толкова лош, колкото го изкарват. Виждал съм как се натиска TouchHD и не ме е вдъхновило), много по-добра камера от всяка смарт нокия с тъч скрийн и всяко HTC, видео ускорение, добър процесор, 8GB вградена флашка и още 8GB нормална, супер слушалки (като за handsfree), не лош интерфейс на Samsung (но той лесно се променя с какъвто си искаш), добра батерия, радио, Windows Mobile 6.1 (за мен е предимство) ... Тънко и елегантно телефонче с много хардуерни бутони, които могат да се предифинират. Е да, спрямо топ моделите има недостатъци - смешно малка резолюция, относително малък екран от 3.2'' на фона на 3.5-3.8'', 128MB RAM ... Обаче цената е при тях е x2. Така че цена/качество няма кой да бие първата Omnia до ден днешен. 5800 се опита, но освен по-ниската цена, мисля че е по-лош избор и не си заслужава 50-100 спестени лева, ако е втора ръка.
И за да не си помислиш, че съм прост, ще ти кажа, че съм имал общо 3 самсунга от различни поколения и класове, в момента съм с 2 нокии (доволен съм, от 5130 много), доста SE-та, имал съм и моторили, сименси.
Специално така подиграваната Omnia е супер телефонче за парите си и това го признава мой приятел с HTC Touch HD. Разбира се има и по-добри телефони, но цената е минимум 50% отгоре. Какво искаш повече - 3.2'' touch screen (който далеч не е толкова лош, колкото го изкарват. Виждал съм как се натиска TouchHD и не ме е вдъхновило), много по-добра камера от всяка смарт нокия с тъч скрийн и всяко HTC, видео ускорение, добър процесор, 8GB вградена флашка и още 8GB нормална, супер слушалки (като за handsfree), не лош интерфейс на Samsung (но той лесно се променя с какъвто си искаш), добра батерия, радио, Windows Mobile 6.1 (за мен е предимство) ... Тънко и елегантно телефонче с много хардуерни бутони, които могат да се предифинират. Е да, спрямо топ моделите има недостатъци - смешно малка резолюция, относително малък екран от 3.2'' на фона на 3.5-3.8'', 128MB RAM ... Обаче цената е при тях е x2. Така че цена/качество няма кой да бие първата Omnia до ден днешен. 5800 се опита, но освен по-ниската цена, мисля че е по-лош избор и не си заслужава 50-100 спестени лева, ако е втора ръка.
-
- Регистриран: 08 юли 2006, 21:00
По темата. Очаквам Nokia X6 със затаен дъх, защото явно ще е добър телефон, но и нещо по-важно. Заедно с Андроид телефоните и iphone трасират пътя на капацитивните дисплеи. Колкото по-масово производство, толкова по-ниска цена и по-добре за нас.
Всъщност цената му не е толкова висока заради капацитивния дисплей.. Четох някъде, че разликата между резистивните и капацитивните дисплеи относно цената е около 10 долара, което според мен няма как да даде толкова голямо отражение на финалната цена..;)
Предполагам, че този телефон ще е на цена от 700 лв .Може да стане 2-рия бестселър
на Нокиа
на Нокиа
Ами не точно,щото Х6 си е 6-та серия,ясно е че после ще има Х5,Х?
ОК де изчетох темата,която не е дълга,и пак не разбрах що е то "капацитивен дисплей" ? с думи прости? :)