3720 classic
-
- Регистриран: 01 сеп 2009, 11:13
Re: Nokia 3720 classic
Искам да попитам според вас кой телефон е по-добре да си взема Nokia 3120 classic или Nokia 3720 classic , мерси предварително.
-
- Регистриран: 12 мар 2006, 15:57
Някой може ли да каже, дали слушалките са водоустойчиви и някъде има ли го в жълт цвят ?
Слушалките не са водоустойчиви, и мене ме интересува дали го има някъде в жълт цвят.
Общо взето 3720 се явява нещо като бронираният вариант на 3120. Като допълнителен плюс е това, че можеш да използвяш светкавицата като фенерче, има Nokia Maps, а дисплеят е малко по-голям (с 0.2 инча).
От друга страна все още имам една 3120-ка и от личен опит мога да кажа, че е отличен телефон. Снима по-добро видео и интернета му е доста бърз.
Който и да избереш, няма да сгрешиш, все пак бих ти препоръчал 3720..
От друга страна все още имам една 3120-ка и от личен опит мога да кажа, че е отличен телефон. Снима по-добро видео и интернета му е доста бърз.
Който и да избереш, няма да сгрешиш, все пак бих ти препоръчал 3720..
-
- Регистриран: 14 дек 2007, 23:02
За когото се е заинтригувал след две страници безсмислен спор - дурак на руски означава глупак, дуракоустойчив.. сещате се, такъв, който трудно се поврежда. Интересен телефон, някак си от тия 3D-та дето са като снимки сложени тук обаче трудно може да се разбере има ли достатъчно гума в този телефон, а както знаем гумата е тая, дето ги прави неразрушими :P :D
-
- Регистриран: 27 май 2009, 22:02
Наистина ли има автофокус :)
99.9% че няма. В началото и за 3120 писаха, че има автофокус (и то официални източници), а се оказа, че грешат.
абе, - няма много гума по него... има странично една опасваща го метална лайсна,която е издадена напред към екрана, - така че ако падне "по екран" на равна повърхност,- би трябвало да го предпази от счупване.има тънка гума опасваща го отстрани под металната лайсна, гумено капаче отдолу, и отзад целия е с нещо като гума, - но е тъничка... Телефона изглежда доста здрав, - така докато го държи човек... лъха солидна здравина :) и ме кефи....
:| отзад,гарбът му, - си е чиста пластмаса. Йок - гума!