5730 XpressMusic
Re: Nokia 5730 XpressMusic
Е, ако искаш голям дисплей, чувствителен на допир, взимаш 5800. За всичко друго и 5730 ще ти свърши добра работа.
Така....вчера го видях телефончето и много ми допадна...бих си го вземал, но искам да се консултирам какви са очакванията за цената в бъдеще.В момента цената му е ~650, което за такъв телефон е приемлива....доста екстри има, дизайна е готин, qwerty и т.н, но ме интересува какви са очакванията за цената в бъдеще.Или зададен с други думи въпроса - бързо ли ще изгуби паричната си стойност и изгодна покупка ли е за момента, или да изчакам 2-3 месеца.:|
-
- Регистриран: 18 авг 2006, 11:51
След 2-3 месеца цената едва ли ще е под 500лв., така че надали ще спестиш много. Щом модела ти допада и отговаря на нуждите ти моят съвет е да го взимаш!!!
Здравейте
а някой може ли да ми каже дали тази джаджа има GPS?
Благодаря за отговора, а ако въпросът е глупав, не се сърдете- нищо не разбирам от тези нови джаджи , а е време да почна !
а някой може ли да ми каже дали тази джаджа има GPS?
Благодаря за отговора, а ако въпросът е глупав, не се сърдете- нищо не разбирам от тези нови джаджи , а е време да почна !
има. цифров компас също
Нека сподели някой,който притежава телефончето добре ли е изпипан и по -добър ли е от 5800?
Аз също се чудя дали да си го взимам щото моя е 5320 XpressMusic и има почти всички нешта като този освен Гпс qwerty клавиатура и цифров компас дори процесорите им са едни и същи нз някакво предложение ? :(:)
ПП: Също има и Wi-fi този а моя няма !!
ПП: Също има и Wi-fi този а моя няма !!
Здравейте,искам да чуя и вашето мнение относно кой телефон е по добър nokia 5730 или nokia 5530,колебая се да взема един от тях.Благодаря предварително:);)
5800 Е твоя телефон ;)
ОМГ как може да кажеш неШТа, само циганите пишат така (angry)