N900
Re: Nokia N900
ama kakvo shte reche - "USB-host" ?
Еми предишните таблети на Нокиа имаха такъв USB-Host и директно в usb-то можеше да се вкарат флашки или карти с памет и то ги чете, както ги чете домашния компютър. До колкото съм запознат при N900 не е така...
хаха такива смешки не бях чел
иначе си поиграх с тела преди 2 седмици и просто изглежда уникално
линукса се държи супер добре, веднага като излезе тук в скандинавия го взимам!
иначе си поиграх с тела преди 2 седмици и просто изглежда уникално
линукса се държи супер добре, веднага като излезе тук в скандинавия го взимам!
-
- Регистриран: 24 сеп 2009, 09:13
След изглеждане на клипа за съжаление не останах много доволен от видяно, за телефон който се очаква да е най доброто от Nokia е недопустимо да има каквито и да е бъгове :( отново не изпипана докрай работа от Nokia явно Елдар е прав че не им е стигнало времето за да ни покажат наистина една плавна и лишена от каквито и да е бъгове Операционна система.:S
И къде видя бъгове и забавяния?
Според мен това все още не е финална бройка,така че не можем да сме 100 % сигурни дали наистина телефона ще изглежда така или не.Нека излезне официално и тогава ще го подлагаме на критики.Не защитавам Нокия.Естествено всеки потребител иска,когато купи една стока тя да отговаря на цената,която е поискана за нея.Аз също съм озадачен относно телефона,но просто изчаквам официалното му пускане и се надявам да се различава от показаното до сега.
Та какво му има на телефона? Работата му е съвсем приемлива, а всички знаем колко ъпдейта ще пуснат Нокиа след като излезе телефона. Спомнете си как излезе N97 - с всякакви бъгове, лагове, забавяния, нищо не работеше както трябва, всички се оплакваха. Сега, след като минаха 10-15 ъпдейта телефонът е много по-добър отколкото беше в началото. N900 и сега изглежда много добре, помислете какво ще е 2-3 месеца след излизането му...
-
Ето сам си го каза, НУЖНИ СА ПОНЕ 2 -3 ЪПГРЕЙТА НА ФОРМУЕРА за да работи прилично телефона но ЗАЩО това не се случва в самото начало на продажба на телефона???
Помните ли първия телефон който ни показаха Apple януари 2007г?
Е тогава всичко при него работеше плавно и без бъгове....
Защо фирма като Nokia си позволява да пуска телефони с недоизпипан интерфейс?
Докога?
Както се казва вече е практика при Nokia всичките и флагмани да излизат прекалено бързо и недовършени , така беше и с 5800 който и досега чака да се оправи работата при снимане!!!
Отново съм много разочарован от така наречения лидер при телефоните.
След това не се чудете ЗАЩО Apple някакси много лесно грабнаха приза най добър умен телефон ...просто nokia толкова много се излага и затова потребителите са принудени да търсят алтернативата някаде другаде...(angry)
Помните ли първия телефон който ни показаха Apple януари 2007г?
Е тогава всичко при него работеше плавно и без бъгове....
Защо фирма като Nokia си позволява да пуска телефони с недоизпипан интерфейс?
Докога?
Както се казва вече е практика при Nokia всичките и флагмани да излизат прекалено бързо и недовършени , така беше и с 5800 който и досега чака да се оправи работата при снимане!!!
Отново съм много разочарован от така наречения лидер при телефоните.
След това не се чудете ЗАЩО Apple някакси много лесно грабнаха приза най добър умен телефон ...просто nokia толкова много се излага и затова потребителите са принудени да търсят алтернативата някаде другаде...(angry)
ЛЕЛЛЕЛЕЛЕ, колко можеш да изтъпееш? Казах ти - телефонът си работи чудесно, но ако все пак се намери нещо, което да му забива или нещо подобно, веднага ще се пусне ъпдейт и всичко ще се оправи. 1 iPhone имаше бъгове. Забиваше от време на време и изобщо не беше много сигурен. 5800 никога не е бил флагман и никога няма да бъде. Телефонът е адски бъгав, дори и след хилядите ъпдейти, които бяха пуснати за него. Мнението ми за 5800 - piece of crap. А ъпдейтите не оправят интерфейса. Според мен Maemo 5 предлага страхотен интерфейс, с плавни преходи и хубави анимации; браузърът е страхотен и в общи линии почти всичко в телефона ми допада. Относно ъпдейтите - те подобряват бързината на телефона и оправят някои забавяния и бъгове, ако ги има. И сега искам да ми обясниш - къде във видеата видя забавяния и бъгове при N900, ако не е строго пазнена тайна?(whistle)
-
ти определено не си добре затова просто няма да те коментирам:)