E52
-
- Регистриран: 25 авг 2009, 23:46
Re: Nokia E52
аз имам е52.....верно много е пластмасов,но поне има по голям дисплей,ГПС и много,ама много издръжлива батерия,и поне няма да ми се изтйърка средния бутон като на е51 или пък страничните бутони стават равни.......Новото си е .....Ново:D
Не се лъжете да го взимате тоя телефон (no) характеристиките може да са по-добри от Е71 но всъщност са много по зле от 71 лично съм ги пробвал и двата телефона ;)
Nokia E52
Може ли някои притежател на въпросния телефон да сподели дали материалите и покритието им лесно се износват, драскат - изобщо качествени ли са. Разбрах, че колегата ogimag има този проблем, но ме интересува има ли други подобни мнения.
От около месец го имам и на този етап износване няма при мен ...
Гледах го във виваком и ми се стори много широк
За износването сте прави ..... но при мен постоянно се рестартира.
пробвах да го update-на но проблема си остава защото няма нова версия на софтуера.
Пробвай те телефона ,преди да си го купите.
пробвах да го update-на но проблема си остава защото няма нова версия на софтуера.
Пробвай те телефона ,преди да си го купите.
имам го от около 1месец от германос.1:рестартирасе поникога.на ден около 1 път.2. две програми за инфо го дават че е с 192 мегахертса а трябва да е с 600?!?!?щте разбера, гпса не работи ако го няма подпомогнатиа надявам се в някои ъбдейт да решат тези проблеми .Батерията е добре
[Quote]Автор: vasche
Дата: 22.09.2009 17:30
Как не разбрахте Взимайте си само телефони от оторизирани дилари препоръчани от самия производител в дадената страна[/Quote]
нали уж. Мсвят и Мтел са заедно
мтел поне на мен винаги са ми се хвалели че са официални вносители!
Как не разбрахте Взимайте си само телефони от оторизирани дилари препоръчани от самия производител в дадената страна[/Quote]
мтел поне на мен винаги са ми се хвалели че са официални вносители!
[Quote]Автор: otas
Дата: 17.10.2009 20:03
имам го от около 1месец от германос.1естартирасе поникога.на ден около 1 път.2. две програми за инфо го дават че е с 192 мегахертса а трябва да е с 600?!?!?щте разбера, гпса не работи ако го няма подпомогнатиа надявам се в някои ъбдейт да решат тези проблеми .Батерията е добре[/Quote]
телефона си има 600мхз
просто както комповете когато не ги натоварваш, не ползват пълен капацитет, съответно и по малко охлаждане
телефона ти в спокоен режим ще работи на 200мхз примерно,
но като го натовариш с още програми ще се ускори на толкова колкото му трябва, по този начин ти пести батерията
Дата: 17.10.2009 20:03
имам го от около 1месец от германос.1естартирасе поникога.на ден около 1 път.2. две програми за инфо го дават че е с 192 мегахертса а трябва да е с 600?!?!?щте разбера, гпса не работи ако го няма подпомогнатиа надявам се в някои ъбдейт да решат тези проблеми .Батерията е добре[/Quote]
телефона си има 600мхз
просто както комповете когато не ги натоварваш, не ползват пълен капацитет, съответно и по малко охлаждане
телефона ти в спокоен режим ще работи на 200мхз примерно,
но като го натовариш с още програми ще се ускори на толкова колкото му трябва, по този начин ти пести батерията
А[Quote]втор: muhtarov
Дата: 18.10.2009 21:12
Автор: vasche
Как не разбрахте Взимайте си само телефони от оторизирани дилари препоръчани от самия производител в дадената страна
мтел поне на мен винаги са ми се хвалели че са официални вносители![/Quote]Относно Мсвят искам да ви кажа, че на М-тел може да са им представители, но телефоните, които предлагат са нелегален внос (изключение правят М-телските промоции) и само ползват името на оператора за да си продават боклуците на цената на официалните вносители ... НЕ купувайте от тези измекяри !!! ... за да не се главоболите като колегата !
Дата: 18.10.2009 21:12
Автор: vasche
Как не разбрахте Взимайте си само телефони от оторизирани дилари препоръчани от самия производител в дадената страна
мтел поне на мен винаги са ми се хвалели че са официални вносители![/Quote]Относно Мсвят искам да ви кажа, че на М-тел може да са им представители, но телефоните, които предлагат са нелегален внос (изключение правят М-телските промоции) и само ползват името на оператора за да си продават боклуците на цената на официалните вносители ... НЕ купувайте от тези измекяри !!! ... за да не се главоболите като колегата !