5530 XpressMusic
-
- Регистриран: 17 авг 2009, 20:29
Re: Nokia 5530 XpressMusic
Колега от Нокиа дават 12месеца(но в бг мисля,че е 6) гаранция на аксесоари като батерия и зарядно.Сервиз Германос(там отиват за ремонт всички глобулски телефони) е оторизиран сервиз на Нокия за България.... трябва да ти признаят и гаранция на аксесоарите.
Ами телефона може и да е закупен от магазин с официален сервиз, но на гърба на гаранционна карта си пише - "Гаранцията не се отнася за акумулаторната батерия и аксесоарите към телефона". И като се взема телефона, се подписваш, че си запознат с условията.
-
- Регистриран: 17 авг 2009, 20:29
По- новите модели на нокия идват с нокийски гаранционни карти в кутията , а там има поле за модел и сериен номер на зарядно и батерия.
Ами тогава, като управител на един Германос Blisss ще ни разясни (ако иска :p ) колко е гаранцията на аксесоарите и дали човека да носи и тях или само апарата.
-
- Регистриран: 16 фев 2006, 19:30
Здравеите,
имам въпрос... чудя се кой от двата телефона да си взема? 5800 или 5530...? Знам че 5530 няма гпс и 3g.. но аз не исползвам нито едно от двете тъй че това не е проблем за мен?? интересувам се от звука кой е по силен???и от browsera kой е по бърз??иЗобщо заслужава ли си за 70-80 лева да се правя на циганин??? или пък 5530 повече да си заслужава ??? МОЛЯ ви помогнете ми защото прочетох тонове информация и дилемата ми все още продължава/... Ако може някой който се е сблъсквал и с 2-та модела да каже мнение ??
имам въпрос... чудя се кой от двата телефона да си взема? 5800 или 5530...? Знам че 5530 няма гпс и 3g.. но аз не исползвам нито едно от двете тъй че това не е проблем за мен?? интересувам се от звука кой е по силен???и от browsera kой е по бърз??иЗобщо заслужава ли си за 70-80 лева да се правя на циганин??? или пък 5530 повече да си заслужава ??? МОЛЯ ви помогнете ми защото прочетох тонове информация и дилемата ми все още продължава/... Ако може някой който се е сблъсквал и с 2-та модела да каже мнение ??
-
- Регистриран: 13 яну 2007, 17:58
Сестра ми си взе 5530 и е много доволна . Тя си взе 5530 вместо 5800 , защото 5530 е по-тънак .
Xiaomi Mi Mix 3
ами аз преди бях с 5530 сега съм с 5800 личните ми впечатления са за звук през колоните 5800 е малко по-добър от 5530 но не е голяма разликата през слушалки са еднакви(разбира се говоря за звук с еднакви слушалки тъй като от комплекта не ги ползвах нито на 5530 нито сега на 5800 инак тея с 5530 са много по-добри но уви тапи просто не мога да нося) като качество на дисплея и двата са идентични за браузване и гледане на видео 5800 разбира се е по-добър заради по-големия физически размер(единствената причина да продам 5530 и да взема 5800) като бързодействие на телефона предимството е на страната на 5530 макар че и 5800 не е е чаак па толкова бавен колкото се опитват да го изкарат някои хора като чувствителност на тача тук предимството пак е на страната на 5530 малко по-осезаемо като конструкция при 5530 е много добра с изключение на задния капак при който има лек луфт просто е трябвало да бъде милиметър по-дълъг при 5800 положението в това отношение е катастрофално скърца отвсякъде имаш чувството че ша се разпадне за щастие съм имал достатъчно нокии в това число и такива с по-ужасни скърцания пък са ми държали достатъчно дълго време и това не ме притеснява и личния ми съвет е ако не държиш на по-големия дисплей насочи се към 5530
Здравейте, и аз си взех тази нокиа, доволен съм за сега, като се има предвид че това ми е първият тъч.Само имам един въпрос: като пусна да слушам някоя песен звука е ужасен, като натисна тва на слушалките кадето се хващат за дрехата става перфектен, защо е така, едвали постоянно трябва да го държа натиснато?А и ако може да ми кажете някаква програмка за конвентиране на филми за тоя телефон.Мерси за отговора предварително
-
- Регистриран: 16 фев 2006, 19:30
мерси много за конкретните отговори:) дано не е голяма разликата в звука ще се насоча към 5530 дано остана доволен :) поздрави :)
-
- Регистриран: 13 сеп 2009, 19:00
как да го ъпдеитна тоз телефон все проверявам с *#0000# и нищо пише че няма ъпдеити а съм сигурен че има проверих в google