5530 XpressMusic
Re: Nokia 5530 XpressMusic
пробвай през нокиа софтуер ъпдейтър
Благодаря ви за съветите на въпроса ми зададен по горе. Искам само да помоля някой, който притецжава модела, ако може да посочи дали с негович телефон кабела влиза до края в жака и как се чува музиката и съответно дали чува отсрещната страна при провеждане на разговор през слушалките. И ако е възможно също може един скрииншот със слушалките пъхнати в жака, че като отида в Глобул да мога да се разбера с тях. Благодаря предварително.
-
- Регистриран: 27 окт 2009, 22:20
Понеже все още несъм пазарувал телефон чрез интернет ме интересува нормално ли е цената му тук да е 350, а в магазините на Мтел да бъде 480 лв. , примерно ? Гаранция ли е, че стоката ще бъде качествена.
сигурен ли си, че говориш за 5530? че такава цена неща не ми се нрави.. да не би да си гледал 5800 (woo)
да нормално е апаратите които се продават в мтел и производните им са същите като тези които се продават тук оскъпяването е единствено заради реклами наеми плащане на заплатите на мтелци и всякакви такива неща
е стига е бил една 3-та отгоре :(
еми ще намалят цените на апаратите чак след като намалят цените на телефонните услуги демек... никога
стига глупости, телефона падна толкова много.. като всеки друг телефон!
ае що тряа да е от мтел? не разбрахте ли, че в тея магазини най-често са най-скъпи телефоните :X