6700 classic
Re: Nokia 6700 classic
Здравейте някой може ли да даде идея от каде да се свали по читави карти за навигация за България, за 6700.Благодаря предварително.
Не съм прочел и друго мнение освен твоето,че телефонът прекъсва и рестартира.Вярно батерията е слабичка.но от къде пък имаш информация че сервизите са пълни с него.
Имам този телефон от месец и нямам абсолютно никакви оплаквания,дори и от батерията-говоря по 10-15 мин дневно и си издържа 3 дни.
Имам този телефон от месец и нямам абсолютно никакви оплаквания,дори и от батерията-говоря по 10-15 мин дневно и си издържа 3 дни.
Някой да има впечатления от камерата? Или аз нещо не правя както трябва, или тя не е толкова добра, защото както и да снимам замазва.
Аз не разбирам много, но ми направи впечатление, че докато ползвам GPS-a, се генерира и GPRS трафик. Например днес го засякох, поиграх си да търся маршрути от текуща позиция до разни градове в Европа, и за 10 минути беше 12.8 Mb което е скъпо ако нямаш активиран пакет GO WEB примерно.
изтеглило е картите на съответните градове и затова толкова трафик. за да се избегне могат да се заредят предварително от компютър с nokia map loadеr
http://europe.nokia.com/explore-services/maps/download-maps
http://europe.nokia.com/explore-services/maps/download-maps
Предупреждения
Постоянно ми излиза предупредителен надпис "първо се абонирайте за пакет данни" докато ползвам GPS функциите или GOOGLE MAPS ( g-maps както и SKYPE качих допълнително, нямаше ги на телефона ). Е, абониран съм за пакет данни, но надписът си излиза, което е дразнещо, а и те бави докато го махнеш. Някой знае ли как да се махне това предупреждение завинаги?
Батерията е брутално слаба, приятел го има. За един час дето си играх с него, падна с една черта. Той казва, че наистина грее от време на време, но като цяло едвам изкарва 2 дни. Много жалко Нокия, последните ви модели съкс яко ! Или са пластмасови, или са бъгави, или консумират ток като 3 киловатов калорифер. Е51 и Е71 като че ли ще останат дълго време харесвани. Как може да направят телефон с убийствен класически дизайн с желязо по корпуса, и да му забият такава недъгава батерия ? И да струва космически пари от сорта на 400-500 лв ... Този телефон е недомислица.
Някой пробвал ли е дали телефона може да се зарежда през USB и колко време отнема?
-
- Регистриран: 31 авг 2008, 09:17
Мдааааа, приятелю, може да се зарежда през USB и то доста бързичко... Моя пискаше за зареждане, свързах го с компютъра и реших да засека за колко време ще се зареди... Показа ми, че е зареден на 1 час и 43 мин... :) (woo) И като добавка ще напиша, че съм много доволен от телефончето... Ползвам го вече 2 месеца - нямам никакви оплаквания, нито грее, нито забива, нито нищо... А говоря по него средно по 90-120 мин. на ден, пращам и получавам SMS-и, даже и от време на време слушам музика като ме издразни някакъв вид дразнител...:P :D (whistle) Апарата ми към момента прави само добро впечатление... ;) :)