X6 32GB
Re: Nokia X6
[Quote]На кой по-точно?[/Quote]
kak taka na koi :D Na tozi (Nokia X6 ):);)
kak taka na koi :D Na tozi (Nokia X6 ):);)
Пичове толкова се отдалечихте от темата че не може да се разбере за кой апарат става дума(cyber)
За Nokia X6 процесора е ARM 11 434 MHz (пише го и в спецификацията,ама кой да погледне).
За Nokia X6 процесора е ARM 11 434 MHz (пише го и в спецификацията,ама кой да погледне).
От всички телефони със symbian ми харесват само моя (P1), OmniaHD, Satio и N97 останалите яко SUX :D
А на въпроса кой би предпочел този пред OmniaHD НИКОЙ (или трябва да е мн. прост)!!! Аз не бих платил повече за да видя некакви умрели 5 букви (nokia). :D:D:D(woo)(woo)(woo)
А на въпроса кой би предпочел този пред OmniaHD НИКОЙ (или трябва да е мн. прост)!!! Аз не бих платил повече за да видя некакви умрели 5 букви (nokia). :D:D:D(woo)(woo)(woo)
-
- Регистриран: 17 авг 2009, 20:29
То за N97 ....не сам срещал по форумите(и този на Нокиа включително) телефон, който да има толкова много кусури и дефекти(а уж Флагмнан :Д )...даже 5800 работи по-добре.Правя си заключение от потребителските мнения.Освен визия...май май нема нищо, а на мен лично и на живо не ми направи особено впечатление.
От 12-и ноември, следващия четвъртък започва предлагането му във Великобритания... ~ 1150 лв.
Omnia HD слага тая баракуда в малкия си джоб.Откакто имам телефон изобщо,съм сменил 5 Нокии и съм супер фен на марката.Обаче откакто видях това животно Самсунга и го разгледах в Германос,просто не признавам друго.Мисля за Нова Година да си го взема,като му падне още малко цената.Просто е смешно телефон с такива характеристика като X6 да струва колкото HD-то.Просто са различни вселени-и като дисплей,и като камера,и като интерфейс(смея да твърдя,че Самсунг предлагат доста по-интересен интерфейс към Симбиан платформата,в сравнение с Нокия).Просто корейците избиха и ще продължат да избиват рибата с този модел