E71
-
- Регистриран: 06 ное 2009, 10:01
Re: Nokia E71
Здравейте, ето още един "колега" по телефон. Телефона се държи супер само дето не мога да му качвам нищо. Изчетох форума, рекуестнах си цер файл и кей файл, свалих уж някаква програма за sign .. ама или програмата е бъгава или аз съм бъгав. Лошото е че ми е сефте телефон с симбиан. Тия от рапид шеър искат пари , търсих другаде тая програма за сайнване но пише че има вируси.
Как се ползва програмата-от компютъра ли се сайнват или от самия телефон?!
Хайде някой да даде тази програма и да обясни с 2-3 реда как става, или поне на майл да комуникираме за да не се повтаряме тук из форума да ми четат глупостите.
Междувременно някой ще обясни ли с 2 думи за 3G-то малко повече инфо.
Мерси предварително
Как се ползва програмата-от компютъра ли се сайнват или от самия телефон?!
Хайде някой да даде тази програма и да обясни с 2-3 реда как става, или поне на майл да комуникираме за да не се повтаряме тук из форума да ми четат глупостите.
Междувременно някой ще обясни ли с 2 думи за 3G-то малко повече инфо.
Мерси предварително
Здравейте колеги, от както съм с Е71-цата забелязах един леко дразнещ проблем който се получава, понякога (вече поне 5-6 пъти ми се е случвало от около месец както го ползвам) менюто забива, в смисъл не ми дава да вляза в менюто, но всичко друго си работи. Чак след рестарт се оправя, но за съжаление всички приложения, които съм местил някъде по други папки, които съм правил се връщат както са били преди да ги преместя и трябва пак да си играя (angry). Отначало си мислех че може да се получава от намаляването на Рам паметта след няколкодневното използване на телефона за навигация и др., но вчера само ден след рестарт пак го направи. Нека някой сподели дали има подобен проблем и дали ако сложа най-новия firmware (аз съм с 210.21.006) ще се оправи???
Междудругото постоянно след отключването на тел-а при влизане пак в менюто има едно забавяне и като "рестартване" на менюто след няколко милисекунди, но някъде четох че май на повечето Е71 го има този дефект :S
Колега cabecmabec, на мейла който си дал в профила си ли да ти пратя програмката?? :)
Междудругото постоянно след отключването на тел-а при влизане пак в менюто има едно забавяне и като "рестартване" на менюто след няколко милисекунди, но някъде четох че май на повечето Е71 го има този дефект :S
Колега cabecmabec, на мейла който си дал в профила си ли да ти пратя програмката?? :)
Новия софт не е задължителен. Ако не си си спрял 3G-то, го спри защото от него може да е забавянето и зациклянето. Като го взех моя той и така правеше, но му го спрях веднага и се оправи. Направи един формат на телефона (преди това свали картата памет) и един формат на картата (обаче си копирай всичко от нея на компа за да го върнеш после ;)).
Мерси :) Ами спрял съм си 3G-to, значи тия дни ще пробвам с формат, дано стане, ако ли не кво да се прави свиква се и с това :P
Някой може ли да ми каже радиото на нокията дали може да се слуша без слушалки:)
-
- Регистриран: 06 ное 2009, 10:01
Здравейте отново,
инсталирах програма за Sign, направих си sisx файл на Sygic_McGuide. Инсталирах го. Но при старт на програмата изписва Low Disк Space. Някакви идеи?
P.S.
Оправих се, за тези като мен които не са в час - папки мапс, драйв и рес трябва да са в главна директория на мемори картата.
инсталирах програма за Sign, направих си sisx файл на Sygic_McGuide. Инсталирах го. Но при старт на програмата изписва Low Disк Space. Някакви идеи?
P.S.
Оправих се, за тези като мен които не са в час - папки мапс, драйв и рес трябва да са в главна директория на мемори картата.
Не, не може да се слуша радиото без слушалки !
обяви се пускат в борсата, не във форума
edit Marseille
edit Marseille
Кое по точно трябва да ни направи впечатление. Огледалния дисплей или различния цвят панели (не съм сигурен дали са различни панелите)?
Абе, виж колко много копчета има тоя телефон бееееееееееееееееее :D:D:D