E52
Re: Nokia E52
Ами аз ползвам Fring и съм доста доволен.Нищо не се таксува(но разбира се трябва да се хваща Wi-Fi).ПРЕПОРЪЧВАМ ТИ Я!
-
- Регистриран: 13 ное 2009, 22:06
ne bqh 4uval za takav stend by na bateriqta na e52! Kolega da ne bi da izpolzvash gsm-a samo za budilnik?
Polzval sam nokia e90,e71,n97,koito sa s analogi4na bateriq i s izpolzvaneto na wi-fi,razgovori i bluetooth izdarjat ne pove4e ot 2 dni! Ana ti s tezi 10 dni napravo izbi ribata! Kolega,q mi kaji,da ne bi vmesto e52 da sa ti prodali nokia 1200?:D
Polzval sam nokia e90,e71,n97,koito sa s analogi4na bateriq i s izpolzvaneto na wi-fi,razgovori i bluetooth izdarjat ne pove4e ot 2 dni! Ana ti s tezi 10 dni napravo izbi ribata! Kolega,q mi kaji,da ne bi vmesto e52 da sa ti prodali nokia 1200?:D
Не е ментак предлгага се и в такъв вариант ЧЕРЕН със СИВА ЛАЙСНА
ама малко грозноват ми стой на мен лично :(:D
ама малко грозноват ми стой на мен лично :(:D
:D :D Шегаджия си колега ;)
Виж сега тва не означава че като съм използвал Wi-Fi , BlueTooth ,разговори ги ползвам докато телефона не ми капне в ръцете
Примерно влизам в нет проверявам нещо което ми трябва и илизам , говоря не повече от 70-90 мин на седмица!
И да телефона е Е52,а не 1200 ;) Пробвай може и да ти хареса джаджата !!!
Виж сега тва не означава че като съм използвал Wi-Fi , BlueTooth ,разговори ги ползвам докато телефона не ми капне в ръцете
Примерно влизам в нет проверявам нещо което ми трябва и илизам , говоря не повече от 70-90 мин на седмица!
И да телефона е Е52,а не 1200 ;) Пробвай може и да ти хареса джаджата !!!
От тук ще научиш всичко ;)
Успех :)
Успех :)
-
- Регистриран: 08 юли 2007, 14:25
Изтеглих си бета версията на Скайп за Нокия. Върви страхотно .
Само не мога да разбера защо иска да си въведа GSM номера.:)
Само не мога да разбера защо иска да си въведа GSM номера.:)
мисля да си купя е52 обаче гледам че в гет.бг имат три различни цвята черен, бял и сив като няма златистия а бял немога да намера никаде как изглежда и въобще да съществува може ли да ми кажете нещо по този казус. благодаря предварително
Колеги, моля собственици на е52 в продължение на няколко месеца да споделят дали телефона се изтърква. Днес в магазин за мобилни телефони персонала изрази категорично мнение, че "се изтърква бързо" и препоръчваха горещо е66.
Засега, 4 дена не се е изтъркал. Но чух, че си имал специфични проблеми телефона. От сервиз го чух, но не ми казаха какви :) Някой да знае нещо по въпроса, къде са му слабите места?
Сменил съм му фърмуера с най-новият. На мен само 1 път ми е забивал. Като приключа разговор понякога стой с празен екран 4-5 сек, и нищо не върви тогава. Това е.
Сменил съм му фърмуера с най-новият. На мен само 1 път ми е забивал. Като приключа разговор понякога стой с празен екран 4-5 сек, и нищо не върви тогава. Това е.
Имам 5800 и сега ми попадна е52
Първи впечатления
Много удобна клавиартура,луфтовете не ги виждам -черен е телефона .
Мн бърз процесор и удобни приложения.
Минус е за мен сравнен с 5800 е дисплей ..направо разочарован
Youtube върви Vbox 7 не
Това е за сега от мен..чудя се дали го сменя 5800..този ми е по лек и удобен.
А сетих се дразни ме грапавия капак..или не съм свикнал.
Първи впечатления
Много удобна клавиартура,луфтовете не ги виждам -черен е телефона .
Мн бърз процесор и удобни приложения.
Минус е за мен сравнен с 5800 е дисплей ..направо разочарован
Youtube върви Vbox 7 не
Това е за сега от мен..чудя се дали го сменя 5800..този ми е по лек и удобен.
А сетих се дразни ме грапавия капак..или не съм свикнал.