5530 XpressMusic
Re: Nokia 5530 XpressMusic
http://www.ipmart-bg.com/forumdisplay.php?f=62
мерси ;) ,но като си ги свалих, темите ,които искам ,на компютъра и после като ги запиша в телефона и никъде не мога да ги намерия.А пък да не говорим да ги пусна .Някои да знае какъв може да е проблема.Някои ми каза,че телефона ми не бил хакнат ама аз понеже съм скарана е техниката и нз какво мога да направя по въпроса.МОЛЯ ВИ КАЖЕТЕ КАКВО ДА НАПРАВЯ :|(blush)
Здравейте, имам телефона от 4 дни и като сложих за първи път слушалките и при мен се получи така, че трябваше да натискам постоянно бутона за да се чува по-добре, но се оказа че не съм мушнала добре жакчето в телефона. Сега вече всичко е наред чува се перфектно. Аз имам друг въпрос имам проблем със запаметяването на един номер по скоро запаметявам го, но ми излиза като непознат номер като ми звъни. Когато го създам в контакти и го набирам ми излиза името и снимката, но когато ме търси въпросния човек ми излиза кото непознат номер и не с мелодията която съм задала. Пробвах да го изтрия и наново да го въведа, нямам го запаметен 2 пъти,но уви не става и не става.Ако някой знае къде е проблема и как да го отстраня ще съм благодарна!!!
Пробва ли да запишеш номера към контакта с префикс "+359", ако човека е от бг?
Да пробвах, но пропуснах да кажа, че като сложих за първи път картата в телефона всичко беше наред и този проблем се получи след това.Предполагам, че нещо съм натиснала и сега трябва да го оправя, на не знам как. Сигурно съм сложила някаква отметка някъде, но къде.....(blush)Също така като набирам този номер ми изписва Повикване 1 на никой друг номер не излиза този надпис. На другите излиза Набиране и съответния номер и име.
В контакти-опции-настройки-контакти за показване, какво е отметнато?
Направи го само телефон.
Направи го само телефон.
Направено е само на телефона там са ми и всички контакти.
Виж дали номера или името не се повтарят някъде в указателя.
Не не се повтарят ще прегледам всичките си контакти дали не съм сложила същия номер на някой друг освен, но не ми се вярва. Изтрих си всички контакти от СИМ картата за да не стане дублиране. Мерси все пак ако се сетиш за нещо друго...
Здрасти,моля някой да ме ориентира има ли място за дърпане на готови резнати парчета и естествено това да е Free! Thanks!