5530 XpressMusic
Re: Nokia 5530 XpressMusic
Пак съм аз не се повтаря номера никъде и проблема си остава. Помогнете много ме изнервя това.(angry)
-
- Регистриран: 17 авг 2009, 20:29
За да ти изписва номера : 1. Копираш си вси4ки контакти от сим на телефона ;2. Изтриваш контактите от Сим-а; 3.Записваш вси4ки бъдещи контакти само в телефона.Пиши ако ти е помогнало!
П.П Звучи нелогично, но при s60 V5 е така.8)
П.П Звучи нелогично, но при s60 V5 е така.8)
Ами аз изтрих всички контакти от сим картата и сега са на телефона. За да направя това което казваш трябва отново да ги копирам на сим-а после на телефона и пак да ги изтрия от сим-а?!? Да го правя ли ще има ли смисъл? И защо се получава само на този номер?
-
- Регистриран: 17 авг 2009, 20:29
Процедурата по-горе важи във варианта ако имаш контакти в сим-а и телефона едновременно.Ако няма никави контакти, дирекно почваш да ги въвеждаш в телефона(само там).Сега като имаш контакти само на тела ...би трябвало да работи.
Също си провери и настройките - трябва да е посочена паметта на телефона за запаметяване и номерата в контакната книга да са от телефона(Contacts to displey- Phone memory; Default saving memory - Phone memory
Също си провери и настройките - трябва да е посочена паметта на телефона за запаметяване и номерата в контакната книга да са от телефона(Contacts to displey- Phone memory; Default saving memory - Phone memory
ми не знам дали не е някакъв бъг защото казваш че в началото не ти е правил такъв проблем я копирай всички номера в сим картата след това си направи бекъп на информацията на мемъри картата махни я и направи хард резет на тела със *#7370# но преди това пак повтарям си запази всичката информация другаде защото ще се изтрие
Благодаря ти, човече оправи се с хард ресет. (yes):D Да си жив и здрав!!!
Здравеите чудя се кои телефон да си взема този или самсунг с5230 стар и 2та са с много як дизаин и с еднаква камера мен главно това ме интересува такаче въпроса ми е като изклиучим факта че нокиата е сас светкавица кои прави по добри снимки или няма разлика
Жена ми си купи този телефон преди 2 месеца. Качихме му най-новия достъпен софтуер от Нокия. Но миналата седмица телефона направи следния номер. Вади го от чантата жената, и телефона блокирал! Нищо не мърда. Рестартираме го, и след това иска ПИН, само че тъчскрина не приема изобщо команди, след бясно натискане и разораване на тоз тъч, едва едва отреагира да вкараме пин-а. След това не може да се браузва в менюто... ти му цъкаш на едно място, то излиза на друго - абе простотия... Наложи се пак да му презапиша софтуера и чак тогава се оправи! Дано не направи пак някой номер...
Здравейте. Искам да ви попитам - някой имал ли е проблеми със синхронизацията на телефона с компютъра? Защото се мъча доста време вече, пробвах и с Nokia OVI, което си беше на диска с телефона, и с Nokia PC Suite, но упорито отказва да си синхронизира контактите. Благодаря предварително.
нокята прилича на сапунерка-никав дизаин. а иначе е смaртфон..докато самсунга не