E66
Re: Nokia E66
Моделът има нов софтуерен ъпдейт 400.21.013
Здравейте,навил съм се да си взема Е66.Въпроса ми е GPS-a на телефона вграден лие ,демек може ли да се използва GPS-a без да е поставена сим карта?
Четох нещо за А-GPS които е през интернет :(
Четох нещо за А-GPS които е през интернет :(
Здравейте,
Някой вече има ли впечатления от новата 400.21.013 версия?
Някой вече има ли впечатления от новата 400.21.013 версия?
-
- Регистриран: 25 яну 2008, 20:12
Здравейте на всички,
имам телефон Nokia E66 Vodafon закупен от Мтел. Когато го пусна за update ми изписва, че телефона е с последна версия на софтуера, а в действителност не е. При мен показва версия 120.. и доколкото видях от форума има ферсия 400.... Знам, че трябва да се смени продуктовия код на телефона и ще помоля някой, ако може подробно да ми обясни как става и дали след това телефона ще бъде с българско меню. Благодаря предварително!
имам телефон Nokia E66 Vodafon закупен от Мтел. Когато го пусна за update ми изписва, че телефона е с последна версия на софтуера, а в действителност не е. При мен показва версия 120.. и доколкото видях от форума има ферсия 400.... Знам, че трябва да се смени продуктовия код на телефона и ще помоля някой, ако може подробно да ми обясни как става и дали след това телефона ще бъде с българско меню. Благодаря предварително!
Здравеите.За всички софтуернии проблеми четете тук http://forums.data.bg/index.php?showtopic=1520300 .Има отговори на доста от въпросите ви.За GPS а -сложих си garmin (как става е описно в линка)+новата карта на Bg и направо е супер .Не иска интернет за да работи. Иначе за тела :} г/д бива .По принцип не съм фен на Nokia ма този ми е подарък.
доволен съм от е66 - взех го много запазен за около 240лв, което е супер цена за wifi, gps, камера със супер качество и като цяло добър телефон
Моля ви кажете ми от каде да сваля навигация грамин ?:)
1 може би тъп въпрос...как да си инсталирам български език,от къде....иии ...мога ли? Благодаря предварително! И ако ти се обяснява, как да го хакна?:|