N900
Re: Nokia N900
Вчера исках да ми покажат телефона във Vivacom и ми казаха,че все още го няма и щял да излезне другата седмица.Всички интернет сайтове тръбят,че телефона е излезнал,а някои продавачи дори ми заявиха,че няма да идва в България.Как може да продават телефони,без да са информирани... :X
-
- Регистриран: 21 авг 2009, 20:26
Здравейте от 2 дена вече съм с новото "чудовище" N900. Телефона е Мнооооого добър :-)
В общи линии харесвам всичко в него. Имам и забележки но надали има телефон към който различни хора да нямат критики.
Това е първото ми Maemo устройство и имайки предвид,че не съм "близък" с Linux...такаче няма да използвам с "пълните" му възможности.
Реално търсих Телефон с хубав дисплей ...тъч скриин,клавиатура..и някой по специфични неща...едно от което е TV-out....разнообразен софтуер( смятам ,че Maemo има потенциал), ползване на Remote Desktop-в частност сайта Logmein. Тук съм малко разочарован..защото нещата, поне за момента не сработват както ми се иска, но ще продължа с борбата :-)
Телефона е закупен от Български магазин- не знам дали може да се пише кой-за да не се счита за реклама :-).
Предполагам, че и други хора го имат вече в България-така че е се радвам да споделяме общата наслада от полването на този чудесен телефон.
п.с. Не ме разбирайте погрешно-има доста неща който могат да се критикуват-примерно батерията..но още е на 2 дена и ще се подобрява.....а точно в момента не си спомням другите негативи....еуфорията още е голяма :-)
В общи линии харесвам всичко в него. Имам и забележки но надали има телефон към който различни хора да нямат критики.
Това е първото ми Maemo устройство и имайки предвид,че не съм "близък" с Linux...такаче няма да използвам с "пълните" му възможности.
Реално търсих Телефон с хубав дисплей ...тъч скриин,клавиатура..и някой по специфични неща...едно от което е TV-out....разнообразен софтуер( смятам ,че Maemo има потенциал), ползване на Remote Desktop-в частност сайта Logmein. Тук съм малко разочарован..защото нещата, поне за момента не сработват както ми се иска, но ще продължа с борбата :-)
Телефона е закупен от Български магазин- не знам дали може да се пише кой-за да не се счита за реклама :-).
Предполагам, че и други хора го имат вече в България-така че е се радвам да споделяме общата наслада от полването на този чудесен телефон.
п.с. Не ме разбирайте погрешно-има доста неща който могат да се критикуват-примерно батерията..но още е на 2 дена и ще се подобрява.....а точно в момента не си спомням другите негативи....еуфорията още е голяма :-)
Здрасти, първо кажи имаш ли онзи най-дискутиран проблем с random рестартите и след това кажи от къде го купи телефончето :)
-
При мен телефона не се е рестартирал до момента нито веднъж....също така няма проблема с нереботещ микрофон както се оплакват и други потребители на сайта на маемо.
Телефона е купен от GlobulCo. Както разбрах Nokia-България са внесли в петък телефоните и аз към 3 часа имах телефончето. Тази сутрин към 10 ми се обадиха от офиса на Jeff да ми кажат че са получили няколко бройки в петък , но те са били капарирани вече.
Телефона е купен от GlobulCo. Както разбрах Nokia-България са внесли в петък телефоните и аз към 3 часа имах телефончето. Тази сутрин към 10 ми се обадиха от офиса на Jeff да ми кажат че са получили няколко бройки в петък , но те са били капарирани вече.
Сега звъннах в GlobalCo., казаха че са свършили?! Сигурно са имали 1-2 бройки?!
-
Да то в петък казаха че са получили 3-4 бройки и всичките-капарирани :|
-
- Регистриран: 11 дек 2009, 11:37
Втори ден ползвам Н900.
Работи бързо, засега НЕ лагва и не бави въобще.
Рендирането на страниците е коректно.
Работи добре с видео. Още не съм пробвал тв-аута.
Проблемите които имам към момента са:
- не мога да го накарам да пише на кирилица през хардуерната клавиатура.
- не мога да се синхронизирам с outlook (x64)
Работи бързо, засега НЕ лагва и не бави въобще.
Рендирането на страниците е коректно.
Работи добре с видео. Още не съм пробвал тв-аута.
Проблемите които имам към момента са:
- не мога да го накарам да пише на кирилица през хардуерната клавиатура.
- не мога да се синхронизирам с outlook (x64)
вече и в сайта на vivacom
http://vivacom.bg/bg/residential/devices/section/mobilni_telefoni/view/nokia_n900/offers/
http://vivacom.bg/bg/residential/devices/section/mobilni_telefoni/view/nokia_n900/offers/
Това означава, че за 850лв може да се намери ;)
Обикновено "дребните" търговци продават без ДДС-то ;)
но за гаранцията ...... не зная ;)
За тези пари мисля че си струва човек да си купи ;)
Аз не бих се двоумил, но ....., да си призная малко се страхувам (blush)
от сензорен дисплей :|
Обикновено "дребните" търговци продават без ДДС-то ;)
но за гаранцията ...... не зная ;)
За тези пари мисля че си струва човек да си купи ;)
Аз не бих се двоумил, но ....., да си призная малко се страхувам (blush)
от сензорен дисплей :|
http://forum.dailymobile.se/index.php/topic,15123.0.html
Нека притежателите на телефона да си сложат тази клавиатура и да кажат какво мислят за нея.Тука в този форум има доста приложения дано са полезни за собствениците на N900 :)
Нека притежателите на телефона да си сложат тази клавиатура и да кажат какво мислят за нея.Тука в този форум има доста приложения дано са полезни за собствениците на N900 :)