N79

ECONT Силистра
Регистриран: 05 мар 2009, 14:37

Re: Nokia N79

Мнение от ECONT Силистра » 20 дек 2009, 17:31

Дано да нямаш проблеми с модела на нокиа. Дефекта точно за този мобел е бил хадруера, че колкото и да го правят в сервиза, няма поправяне.
Има много интересни програми, който можеш да сложиш на телефона.
Но един малък съвет от мен, не го товари с излишни глупости, просто това е телефон, а не компютър.
Процесора му е малко муден и бавен.
Сега си взех друг телефон, който е без симбиан. При мойте нокий, една снимка с големина от 700 kb. се отваря за около 3 - 4 секунди, а има моменти дори и 6 секунди са нужни на нокийте с симбиан. Телефона, който си купих е бес симбиан, а снимки от 2,7 MB. се отварят за половин секунда.
СНимките, който прави са с перфектно качество, относно цвят, контраст и размер. До като нокиата, дори с камерата на N79, е за оплакване. Нокиа N79, има хубав звук, лек и тънък модел, колелцето е супер, ама в повечето случай не работи и се бави, на този модел, задното капаче не е много удобно като правиш бързи снимки.
Иначе прави много добро видео.
Сложи си Скайп, ше ти върши работа, WI-HI е много добър.
Късмет, ако имаш въпроси или нещо не ти е ясно питай,
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ.
Да живее Sony Ericsson.

ECONT Силистра

Мнение от ECONT Силистра » 20 дек 2009, 17:33

firmware - Какво е това? ( за ядене или за пиене)

didit0
Регистриран: 22 дек 2009, 18:03

Мнение от didit0 » 22 дек 2009, 18:09

такааааааа...имам телефона от два дни и нещо не съм много впечатлена...проблема ми е следния-когато някой ми звъни не ми излиза името....все едно не го разпознава телефона,нищо,че е в контакти и си има зададен тон на звънене...вибрацията му също е избирателна-понякога вибрира,понякога не,а в настройки си е включена....кажете и дали мога да махна тези надписи на дисплея-искам да ми показва само час,дата и аларма,а не икони на менюто и разните му там свързвания и т.н.

didit0
Регистриран: 22 дек 2009, 18:03

Мнение от didit0 » 22 дек 2009, 18:14

и още нещо-прави ужасни снимки...в сравнение с два мегапикселовата ми камера на СЕ тази е отвратителна-ужасно качество на снимките,нищо,че е със светкавица и е 5мр(angry)

Moons7eR
Регистриран: 15 юли 2006, 10:37

Мнение от Moons7eR » 27 дек 2009, 15:13

Ако мислиш, че прави ужасни снимки, значи нищо не разбираш от телефони.. А да го сравняваш със 2 мегапикселова камера на СЕ е направо смешно. Телефона го имам от ноември 2008г., един от първите бройки, и досега не ми е създавал никакви проблеми. Това, че ви набутват някакви китайски реплики си е ваш проблем.

teolix
Регистриран: 28 дек 2009, 18:41

Мнение от teolix » 28 дек 2009, 18:56

Здравейте! Според вас,кой от двата телефона е52 или n79 е по-добрият избор? Благодаря ви предварително!

ECONT Силистра

Мнение от ECONT Силистра » 29 дек 2009, 01:09

За името,че не излиза.
Запамети всички телефони в самия GSM, изтрий си телефоните от сим картата, като предварително ги архивираш на диск или си ги напиши на лист, за да си ги имаш.
После всички телефони номера трябва да се напишат с +359ХХХХ. Ако имаш проблеми отново, пиши тук, ще проверим на какво се дължи. Аз имах същия проблем, но след тази корекция, всичко се поправи.
От опций на менюто, архивирай тел. номера от телефона в картата памет, за да си имаш, в карта памет се записват със снимка, адрес и всичко друго.

ECONT Силистра

Мнение от ECONT Силистра » 29 дек 2009, 01:16

ЗА СНИМКИТЕ.
Качеството на Сони Ериксон в снимките е на ниво. Аз преди да си взема нокиа Н79 имах СониЕриксон К810, снимките му бяха супер качествени. Нокията въпреки, че е с по голяма камера като пиксели, не може да се сравни с К810, дори с К800.
На по-тъмно Н79 не прави добри снимки, въпреки, че има две корави диодчета. Когато съм правил снимки в стая, се налага да пускам 2 - 3 крушки за да стане снимка. Но когато правиш снимка навън, и има слънце, нокията Н79 е много добър.
Но за жалост телефона ми за 5 месеца ходи три пъти на сервиз, и на края ми казаха, че няма поправка. Преди две седмици си взех Сони С905 и мога да кажа, че съм по-доволен от колкото никията. Е няма Симбиян, тезичък е повече.
Но съм по-доволен, снимките са супер, копчетата са по-големи от Н79, менюто е супер по-добро от 79, и втори път да си взема нокия с Симбиян няма да стане.

ECONT Силистра

Мнение от ECONT Силистра » 29 дек 2009, 01:21

N79 e по добър от Е 52.

sfan
Регистриран: 22 май 2006, 20:31

Мнение от sfan » 29 дек 2009, 09:52

за мене е н79 просто като дизайн е по-готин според мен, всъщност това е единствения телефон от н серията който ми харесва като дизайн и то доста, е52 наживо изглежда готино ама просто е по-бизнес по-делови, инак за няколкото месеца за които притежавах н79 никога не ми е правил никакви проблеми

Отговори