E52

noJluTo
Регистриран: 29 окт 2006, 11:59

Re: Nokia E52

Мнение от noJluTo » 13 яну 2010, 09:29

nqkoi znae li dali v Bg ima bronzoviq E52,i moje li da se poru4a ot nqkude

bigmiroFresh
Регистриран: 02 яну 2010, 23:42

Мнение от bigmiroFresh » 14 яну 2010, 11:22

С този телефон съм от месец.Бронзовия вариант.Батерията е перфектна,но малко преди да угасне(1 чертичка) ми показа съобщение,че превключва в "режим на спестяване на енергията".След презареждане не можах да върна стария режим от никъде.Дисплея си остана на най-слабата осветеност и ми гаснеше осветлението на 5 сек.Върнах заводските настройки и се оправи,но всеки път ли ще е така?Никъде в нета не намерих инфо за тоя проблем,за книжката да не говорим!!!

vili_betz
Регистриран: 15 юли 2006, 17:53

Мнение от vili_betz » 14 яну 2010, 13:02

След изключване от зарядното,натискаш леко бутона за вкл./изкл. докато се появи меню с функции и отиваш на опция "деактивиране спестяване на енергия"

IVOZAZA
Регистриран: 12 фев 2006, 10:28

Мнение от IVOZAZA » 14 яну 2010, 16:09

;)

mangi
Регистриран: 01 ное 2006, 19:16

Мнение от mangi » 24 яну 2010, 23:45

В началото на тази година си купих Нокиа Е52 и съм много доволен. Много търсих какъв телефон да си купя и се спрях на него. Купих го от магазин "Вега" в гр.Пловдив. На цвят е черен и това много ме изкефи, щото е по- стилно от сребристото. Досега нямам проблеми с него. Докато батерията не се зареди няколоко цикъла, не държеше много. От магазина ми казаха, че действително първите модели са напълнили сервизите и затова производителят е обърнал внимание на това. Сега батерията му държи 5-6 дни, при средно интензивна експлоатация. Вярно е, че металната лайсна в долния край леко се мърда, но това не е от голямо значение. Задния капак плътно се затваря и няма луфтове. Явно китайците са го правили, когато не са били пияни и в сряда, а не в понеделник или петък. Препоръчвам го на тези, които се двоумят дали да си го купят. Тънък е и лесно се носи в джоба, без калъф. Не го издува. Много са удобни бързите бутони с командите. Не тези за бързо набиране. Камерата му прави невероятни снимки. Сложих му карта 4 GB и нямам проблеми. Цветовете му са жестоки. Качих му Гармин за навигация и стана страхотно. Инсталирах му и няколко теми и стана перфектно. Тъй като в книжката му, няма инструкции на български, някой може ли да ми каже, откъде да си намеря такава на български. От къде да си сваля още теми, освен от zedge.com?

rado_unwe
Регистриран: 05 яну 2008, 17:40

Мнение от rado_unwe » 25 яну 2010, 00:05

Инструкции на български:

http://www.mobilebulgaria.com/uploads/mobiles/2009/07/file_1825.pdf

HeLL_Zone
Регистриран: 01 юни 2008, 18:21

Мнение от HeLL_Zone » 26 яну 2010, 16:31

Имам телефона от 1 месец ... и вече съм му намерил кусури ...дизайна е ОК но изработката не е качествена. Телефона скърца, капака за батерията не пасва добре и хлопа. Дисплея е хубав, както и телефонията! Батерията ми издържа по седмица с минимум 30 минути разговори на ден. Имам проблеми и със софтуера - телефона забива и се рестартира, но това може да се оправи.Камерата е слабото място на телефона и изобщо не очаквайте кой знае какво качество на снимките, иначе клиповете са добре. Друг проблем е, че друдно се хаква, което пък не ви позволява да теглите различни приложения от интернет.

Ако трябва да съм честен съм разочарован от този телефон!

ogimag
Регистриран: 06 мар 2004, 17:44

Мнение от ogimag » 26 яну 2010, 18:23

Още в един от първите постове ви написах, ама няма кой да чете. И снимки ви направих...
Както и да е! Има хора които го харесват. Явно те не правят разлика между пластмаса и метал. Не, че и аз не го взех, но поне много бързо се отървах от него. С малка загуба разбира се. :P

rado243
Регистриран: 07 фев 2006, 11:30

Мнение от rado243 » 27 яну 2010, 00:24

Здравейте!От няколко седмици следя темата за този телефон и бях заинтересован от многото негативни мнения,аз съм фен на Е-серията на Нокия и поради това се учудих на толкова лоши коментари за тел от тази серия.Така,че след като ми попадна на изключително изгодна цена(явно човека се беше повлиял от толкова негатив за тоя телефон а и не разбираше много от ОС) не се поколебах и си го взех,и така вече десет дена го тормозя като римски роб :) Да ви кажа от ден на ден се учудвам на коментарите ви. първо да се оточним, за тези пари тази сглобка е чудесна(може би има значение,че е от голяма верига магзини и най важното [B]Финландки[/B] ) вътре кадето е лепенката с даните за тела не е точно лепенка а метална плочка,да под единия софт бутон прозира повече светлина,но няма никакви скърцания хлопания и други такива полстаргайтски номера,батерията не мога да кажа колко държи защото е постояно на шланг с компа,но явно е много добра(имал съм Е66) до тук с харда сега за софта както вече разбрахте непрекъснато го тормозя по цял ден слагам и махам програми нито веднъж не ми е забил, само когато му сложих 8ГБ карта се замисли малко повече и отваря галерията малко по бавно но все пак съм го натъпкал с гигабайт снимки с висока резолюция,аудио никакъв проблем там е към гигабайт видеото и то е без проблеми, но с 2ГБ карта нямаше никакви проблеми. Така,че това от мен за мене тела за тези пари е идеален(ами бях се зарекал да не пипам тел с ОС точно заради тая краста-ада видим това ще тръгне ли,а друго ще забие ли,опа нов ъпдейт и т.н. сега съм на кантар дали да си остана с Арената или с Е52 но май ще си остана с Арената въпреки негативните мнения и за нея-все пак прекрасен екран за филми и снимки,има най необходимото и не седя пред компа с часове заради нея, апък май искат да ми дадат добри пари за нокията :) айде със здраве и внемавайт от къде си копувате телефоните,че братята китайци нямат криза и бълват ментета от виагра до ролекс

galime
Регистриран: 03 юни 2008, 21:56

Мнение от galime » 20 фев 2010, 19:52

има fring и съм много доволен

Отговори