E72
Re: Nokia E72
Ориентацията я бях бутнал , сега оправих другите неща които си писал .... дано се оправи като временно решение ...... довечера ще я пусна като се прибирам от работа да видим ...досега винаги ми забива още на първите 5 минути. Ще пиша резултат ... днес ще поровя още малко да видим дали няма да намерим още нещо.
Само да отбележа че за момента е същата работа ..... поне докато разглеждам картата отново заби след 2-3 минути .... предполагам че и в навигирането пак ще е така, но все пак ще тествам.
Само да отбележа че за момента е същата работа ..... поне докато разглеждам картата отново заби след 2-3 минути .... предполагам че и в навигирането пак ще е така, но все пак ще тествам.
колеги здравейте!
Нов съм тука.... та дано не ви подразня нещо:)
Имам си Е72 и доста и се радвам. Сравнявам я с други разни които имам (Омния, НТС) и като за телефон е добра. Исках разбира се Х6, ама не я намерих.
Та сега направо към въпроса:
Помогнете ме КАК ДА СЛОЖА КИРИЛИЦА НА ТЕЛЕФОНА?!!!
Много е неудобно само с тази латиница - кво да правя например с контактите и т.н.
Ако някой има и бегла представа по въпроса - помогнете.
Даже помощта да е свързана с руски сайт:D
Нов съм тука.... та дано не ви подразня нещо:)
Имам си Е72 и доста и се радвам. Сравнявам я с други разни които имам (Омния, НТС) и като за телефон е добра. Исках разбира се Х6, ама не я намерих.
Та сега направо към въпроса:
Помогнете ме КАК ДА СЛОЖА КИРИЛИЦА НА ТЕЛЕФОНА?!!!
Много е неудобно само с тази латиница - кво да правя например с контактите и т.н.
Ако някой има и бегла представа по въпроса - помогнете.
Даже помощта да е свързана с руски сайт:D
-
- Регистриран: 19 яну 2010, 15:20
...е аз почти се отказах от кирилица, така че ако напреднеш - пиши.
Пълен ташак е работата! Не забива единствено като си включил Гармин и вървиш с телефона или караш кола и ти показва къде се намираш поне това за сега е достъпно! Разочарован съм! Търсете тънкости нещо друго да подкараме тоя Гармин! Относно запитването за БГ букви за сега няма никаква възможност за БГ букви за по нататък незнам може и да пуснат нещо!
Отново си забива за съжаление .... незнам по западните форуми дето казват че са бутнали това онова как им върви ...чак се чудя.
То сега не ми трябва толкова ама до напролет ако не изкарат някакво решение си вземам една навигация с IGO с блутут и тъкмо ще имам и хендсфрии в колата .... мисля че са по около 130-140 лв. вече.
То сега не ми трябва толкова ама до напролет ако не изкарат някакво решение си вземам една навигация с IGO с блутут и тъкмо ще имам и хендсфрии в колата .... мисля че са по около 130-140 лв. вече.
:) Аз продължавам да го мисля. По никакъв начин не съм си променил мнението. Ако прочетеш внимателно мненията ми и се опиташ да вникнеш в тях, ще разбереш, че аз никога не съм казвал, че Е72 е боклук. Е71 ми е любимата машинка и едвали бих го сменил скоро. За мен двата телефони са почти еднакви (да не казвам еднакви че ще ме изядете с парцалите). Ще си позволя да цитирам един колега, писал няколко мнения по долу, а именно: "Е72 е половин стъпало по-високо ниво от Е71". И аз мисля така. Е72, като наследник на Е71 според мен би трябвало да вземе най-доброто от предшественика си и да го надгради с още, като чак след това да се искат с 25% по-висока цена. В същото време Е72 е загубил някои от качествата на Е71 (изработка на детайлите и стабилност на работата), като е придобил други нови, които според мен не са чак толкова съществени. След последното изречение вие пак ще ме нападнете като ми кажете: "Да бе да има по-мощен процесор" (процесора е съшия но работи на по-висока честота). ОК. Какво съществено предимство ти дава той? Някой може ли да ми обясни. 1 милисекунда по-висока скорост на работа в менютата. Друго? Какво игри ли ще играете на този телефон, видеообработка ли ще правите, офис приложения ли ще използвате, за да ви трябва по-мощни процесори, повече РАМ и т.н. Хайде някой да ми обясни, че явно нищо не разбирам. Мислите ли, че като има 5 Мпк камера прави по-хубави снимки а? Вярвате ли го? Защото аз не го вярвам. На фона на всичко това батерията кара по-малко, GPS-забива, панелите хлопат (на някои модели), а в последствие се разбира че някои от партидите се правят в Румъния. Всичко това на цена от +180 лв (хайде не са 250лв).
-
Sygic v 7.71 върви що-годе добре. Навигира без сътресения. Има лек бъг в търсенето на улици, но се търпи (на Е72). След началното инсталиране забиваше. Изтрих я, зачистих с nuldel, рестарт, инстал отново, няколко влизания и излизания и тръгва! От пакета Хенди шела и уедъра - никакъв шанс. Уедъра не стига изобщо до полето за регистрация. Яд ме е, че и на е71 не тръгва вече, понеже слагах сд картата на "новия"...X-plore също се скапа, но изрових някакъв руски крак с лого на win, но тръгна (без трите секунди). Абе изобщо... Взех 72-ката за надстройка, а в момента е посен като алкател от девет лева!
-
я вижте това: http://maps.nokia.com/explore-services/ovi-maps
Някой знае ли, кога ще се появи в Глобул ?
Едва ли ще го пуснат, след като анонсираха че ще пускат новия BB 9700 Bolt- нокията му е пряк конкурент. Най-вероятно ще продължат да продават Е71 до откат