6700 classic
Re: Nokia 6700 classic
Аз също ползвам телефона вече 3 месеца без никакви проблеми и съм доволен. Колкото до батерията- издържа от 3 до 5 дни в зависимост от разговорите. Престанете да се жалвате от батериите. Приятелката ми е сменила незнам си колко телефона и на всичките батерията и след месец ползване почва да пада за един ден. И как няма да пада като веднъж не я е изчакала да се разреди напълно, нито пък като го зарежда я е зарежда напълно. За да се ползва от целия си капацитет една батерия поне първите 3-4 пъти трябва да се разрежда напълно, а след това да се зарежда напълно и то по-продължително време 8-10-12 часа. Следвайте тези указания и няма да имате проблеми с батериите.
Здравейте,колеги!От днес/вече вчера/ съм собственик на този телефон и вече имам въпрос към тези от Вас, които имат телефона и той е следният:при вас работи ли функцията "гласово набиране" и аксесоарът"високоговорител" при ползване на радиото.Може ли това да се дължи на грешка в софтуера само при мен или е масово?Ако е само при мен мога ли да направя рекламация за евентуално преинсталиране на същия?Благодаря предварително!
Здр-те, преди да си го купя имам няколко въпроса:
1.Може ли да се използва "високоговорител" при ползване на радиото? Когато неискаш да слушаш от слушалките.
2. След като няма симбиан, може ли да се инсталират програмки и игри?
В смисъл както на n73 например, инсталира се Nokia PC Suite на компа, би трябвало да я има и този телефон,нали?
И чрез кабела с тая програмка може ли да се качват mp3-ки?
Също и снимките от тел-а на компа и обратното?
Програми с разширение .sis?
Както и игри да се качват с разширение .jar и други изтеглени от интернет?
Ако може тия неща го вземам....но изниква и въпроса каква е разликата като няма симбиан,след като може да прави същите неща като тел със симбиан?
1.Може ли да се използва "високоговорител" при ползване на радиото? Когато неискаш да слушаш от слушалките.
2. След като няма симбиан, може ли да се инсталират програмки и игри?
В смисъл както на n73 например, инсталира се Nokia PC Suite на компа, би трябвало да я има и този телефон,нали?
И чрез кабела с тая програмка може ли да се качват mp3-ки?
Също и снимките от тел-а на компа и обратното?
Програми с разширение .sis?
Както и игри да се качват с разширение .jar и други изтеглени от интернет?
Ако може тия неща го вземам....но изниква и въпроса каква е разликата като няма симбиан,след като може да прави същите неща като тел със симбиан?
Здравей,колега!Може би си прочел въпросът ми който съм задал преди теб.Значи вчера цял ден съм се занимавал по телефона с офиц.представители на нокия за бг по двата въпроса които съм задал във форума.Абсолюютни неграмотници!Една мацка 1час се опитваше да ме убеди,че този модел не може радиото да се слуша с говорител.,а в оригиналната инстр.изрично го пише/има го даже и в 3110кл./а този телефон е по-всок клас.Същото и гласовото набиране-една чудесна функция ползувана 3 год.с 3510и/
и тук е пълна порн....просто нокиа не са си догледали софта и са го хвърлили без доработка.Честно казано тотално разочарование!Засега съм го върнал в магазина за да го пратят за преинстал,но нямам надежда.Освен това както други колеги писаха тел."грее" при по-продължителен разговор
и тук е пълна порн....просто нокиа не са си догледали софта и са го хвърлили без доработка.Честно казано тотално разочарование!Засега съм го върнал в магазина за да го пратят за преинстал,но нямам надежда.Освен това както други колеги писаха тел."грее" при по-продължителен разговор
Здрасти,прочетох всичко да, и трите страници даже,благодаря за инфото, тела е много хубав ,супер дизайн:), а друг плюс му е и много ниското ниво на SAR, само 0.41 W/kg. за версията Type RM-470, то друга сигурно все още няма. Но със сигурност при нова версия на софта, ще трябва да се обновява от интернет. При всяка нова версия даже, че да се fix-нат бъгове ако има. А дори и да се покачи нивото на SAR при нови версии на софт, едва ли ще е над 0.70, а това си е супер.
Затова ми е много важна за мен връзката с компа. Като вземеш тела пиши как е:)
Със *#0000# проверяваш коя версия е софта.
Би трябвало да са ти дали и диск със програма за свързване с компа? Заедно и с кабел? Чрез usb. Пробвай като го вземеш да кажеш можеш ли да го вържеш с компютъра и да копираш снимките от тела в компютъра, както и да му качваш музика и игри. Ако нямаш игри изтегли от датата, но само с разширение 240x320 за този екран.
Нищо че непише че има симбиан, ако може да се осъществява обмена с компа и да се инсталират разни програмки и игри,значи все едно има, и това ще е тела:)
btw;ако искаш пиши и за колко лв го взе?
Затова ми е много важна за мен връзката с компа. Като вземеш тела пиши как е:)
Със *#0000# проверяваш коя версия е софта.
Би трябвало да са ти дали и диск със програма за свързване с компа? Заедно и с кабел? Чрез usb. Пробвай като го вземеш да кажеш можеш ли да го вържеш с компютъра и да копираш снимките от тела в компютъра, както и да му качваш музика и игри. Ако нямаш игри изтегли от датата, но само с разширение 240x320 за този екран.
Нищо че непише че има симбиан, ако може да се осъществява обмена с компа и да се инсталират разни програмки и игри,значи все едно има, и това ще е тела:)
btw;ако искаш пиши и за колко лв го взе?
Здравейте! Преди 3 дни си купих нокиата и има проблем с нея. При разговор отсреща не ме чуват. Ходих в магазина, там го рестартираха, при тях всичко беше 6. Но проблема продължава. Независимо дали аз набирам или ме търсят-имам проблем явно с говорителя, защото чувам само да ми казват ало ало и колкото и да викам те не могат да ме чуят. Дайте съвет какво да правя?
Нали е гаранционен ? Връщаш го в сервиза и им го оставяш да го ползват докато не се прояви проблема. Поредното доказателсттво, че Нокиа правят само шитове напоследък, като Е52 например. Добре е, че има и щастливи юзъри.
vzeh si takuv telefon i sum dovolen.No iskam da popitam ne6to.Poneje moq panel e chrome iskam da popitam dali i na siviq mat i na 4erniq materiala okolo kamerata otzad e plastmasa.
Да пластмасови са :)
Колкото до греенето същиян проблем го имаше и при 6300...
Но иначе телефонат е много добър.
Но иначе телефонат е много добър.