6700 classic

kriss
Регистриран: 07 ное 2005, 16:59

Re: Nokia 6700 classic

Мнение от kriss » 17 яну 2010, 16:30

Аз също ползвам телефона вече 3 месеца без никакви проблеми и съм доволен. Колкото до батерията- издържа от 3 до 5 дни в зависимост от разговорите. Престанете да се жалвате от батериите. Приятелката ми е сменила незнам си колко телефона и на всичките батерията и след месец ползване почва да пада за един ден. И как няма да пада като веднъж не я е изчакала да се разреди напълно, нито пък като го зарежда я е зарежда напълно. За да се ползва от целия си капацитет една батерия поне първите 3-4 пъти трябва да се разрежда напълно, а след това да се зарежда напълно и то по-продължително време 8-10-12 часа. Следвайте тези указания и няма да имате проблеми с батериите.

trend
Регистриран: 21 яну 2010, 00:24

Мнение от trend » 21 яну 2010, 00:39

Здравейте,колеги!От днес/вече вчера/ съм собственик на този телефон и вече имам въпрос към тези от Вас, които имат телефона и той е следният:при вас работи ли функцията "гласово набиране" и аксесоарът"високоговорител" при ползване на радиото.Може ли това да се дължи на грешка в софтуера само при мен или е масово?Ако е само при мен мога ли да направя рекламация за евентуално преинсталиране на същия?Благодаря предварително!

smeykal
Регистриран: 21 мар 2008, 16:12

Мнение от smeykal » 22 яну 2010, 12:29

Здр-те, преди да си го купя имам няколко въпроса:

1.Може ли да се използва "високоговорител" при ползване на радиото? Когато неискаш да слушаш от слушалките.

2. След като няма симбиан, може ли да се инсталират програмки и игри?
В смисъл както на n73 например, инсталира се Nokia PC Suite на компа, би трябвало да я има и този телефон,нали?
И чрез кабела с тая програмка може ли да се качват mp3-ки?
Също и снимките от тел-а на компа и обратното?
Програми с разширение .sis?
Както и игри да се качват с разширение .jar и други изтеглени от интернет?

Ако може тия неща го вземам....но изниква и въпроса каква е разликата като няма симбиан,след като може да прави същите неща като тел със симбиан?

trend
Регистриран: 21 яну 2010, 00:24

Мнение от trend » 22 яну 2010, 20:59

Здравей,колега!Може би си прочел въпросът ми който съм задал преди теб.Значи вчера цял ден съм се занимавал по телефона с офиц.представители на нокия за бг по двата въпроса които съм задал във форума.Абсолюютни неграмотници!Една мацка 1час се опитваше да ме убеди,че този модел не може радиото да се слуша с говорител.,а в оригиналната инстр.изрично го пише/има го даже и в 3110кл./а този телефон е по-всок клас.Същото и гласовото набиране-една чудесна функция ползувана 3 год.с 3510и/
и тук е пълна порн....просто нокиа не са си догледали софта и са го хвърлили без доработка.Честно казано тотално разочарование!Засега съм го върнал в магазина за да го пратят за преинстал,но нямам надежда.Освен това както други колеги писаха тел."грее" при по-продължителен разговор

smeykal
Регистриран: 21 мар 2008, 16:12

Мнение от smeykal » 22 яну 2010, 22:07

Здрасти,прочетох всичко да, и трите страници даже,благодаря за инфото, тела е много хубав ,супер дизайн:), а друг плюс му е и много ниското ниво на SAR, само 0.41 W/kg. за версията Type RM-470, то друга сигурно все още няма. Но със сигурност при нова версия на софта, ще трябва да се обновява от интернет. При всяка нова версия даже, че да се fix-нат бъгове ако има. А дори и да се покачи нивото на SAR при нови версии на софт, едва ли ще е над 0.70, а това си е супер.
Затова ми е много важна за мен връзката с компа. Като вземеш тела пиши как е:)
Със *#0000# проверяваш коя версия е софта.
Би трябвало да са ти дали и диск със програма за свързване с компа? Заедно и с кабел? Чрез usb. Пробвай като го вземеш да кажеш можеш ли да го вържеш с компютъра и да копираш снимките от тела в компютъра, както и да му качваш музика и игри. Ако нямаш игри изтегли от датата, но само с разширение 240x320 за този екран.
Нищо че непише че има симбиан, ако може да се осъществява обмена с компа и да се инсталират разни програмки и игри,значи все едно има, и това ще е тела:)
btw;ако искаш пиши и за колко лв го взе?

MuRfff
Регистриран: 31 яну 2010, 08:37

Мнение от MuRfff » 31 яну 2010, 08:44

Здравейте! Преди 3 дни си купих нокиата и има проблем с нея. При разговор отсреща не ме чуват. Ходих в магазина, там го рестартираха, при тях всичко беше 6. Но проблема продължава. Независимо дали аз набирам или ме търсят-имам проблем явно с говорителя, защото чувам само да ми казват ало ало и колкото и да викам те не могат да ме чуят. Дайте съвет какво да правя?

19Krpm
Регистриран: 22 авг 2009, 20:57

Мнение от 19Krpm » 03 фев 2010, 22:11

Нали е гаранционен ? Връщаш го в сервиза и им го оставяш да го ползват докато не се прояви проблема. Поредното доказателсттво, че Нокиа правят само шитове напоследък, като Е52 например. Добре е, че има и щастливи юзъри.

SL65AMG
Регистриран: 24 яну 2010, 20:43

Мнение от SL65AMG » 16 фев 2010, 15:55

vzeh si takuv telefon i sum dovolen.No iskam da popitam ne6to.Poneje moq panel e chrome iskam da popitam dali i na siviq mat i na 4erniq materiala okolo kamerata otzad e plastmasa.

petur4eto
Регистриран: 19 мар 2006, 15:03

Мнение от petur4eto » 25 фев 2010, 00:31

Да пластмасови са :)

Niko22
Регистриран: 15 фев 2010, 00:59

Мнение от Niko22 » 26 фев 2010, 12:51

Колкото до греенето същиян проблем го имаше и при 6300...
Но иначе телефонат е много добър.

Отговори