E72
Re: Nokia E72
някой качвал ли е софтуеарр на гармин за е72 и как става и от каде може да си го изтегля
някой качвал ли е ъдф. на Гармин на нокиата
[Quote]някой качвал ли е софтуера на гармин за е72 и как става и от каде може да си го изтегля[/Quote]
Да, в сайта на Гармин има секция за софтуер и оттам. Последната версия на сайта е 5.00.50. В Азия има и версия 5.00.60, но доколкото разбрах е за телефоните с тъч дисплей.
Качих Гармин на Е72 на един колега. Има някакъв проблем и на 5-10 минути зависва.
Не знам дали с последния фърмуер ъпдейт това е оправено, все пак да знаете.
Пробва ли да качиш новата ОВИ Мапс?
Знам, че на Гармин за Бг картите са в пъти по-детайлни, но все пак като инфо.
Поздрави.
Да, в сайта на Гармин има секция за софтуер и оттам. Последната версия на сайта е 5.00.50. В Азия има и версия 5.00.60, но доколкото разбрах е за телефоните с тъч дисплей.
Качих Гармин на Е72 на един колега. Има някакъв проблем и на 5-10 минути зависва.
Не знам дали с последния фърмуер ъпдейт това е оправено, все пак да знаете.
Пробва ли да качиш новата ОВИ Мапс?
Знам, че на Гармин за Бг картите са в пъти по-детайлни, но все пак като инфо.
Поздрави.
има Skype за E72. Ако офицалният Skype клиент, който можеш да изтеглиш от тук http://www.skype.com/go/getskype-symbian-s60fp2 , не ти върши работа, можеш да използваш Nimbuzz или Fring. Аз през Nimbuzz си ползвам Skype, щото програмката поддържа Facebook чат и Twitter. Без проблеми си звъниш през Skype, както и през Skype out на мобилни и стационарни телефони. За сега май още няма опция за видео чат, но и това сигурно скоро ще стане ;)
Така че споко, от страна на Skype клиент Nokia Е72 е подсигурена :)
Така че споко, от страна на Skype клиент Nokia Е72 е подсигурена :)
Искам да попитам , дали останалите притежатели на Nokia E72 имат следния проблем (до колкото може да се нарече проблем). Телефона постоянно издава лек, странен звук - жужене. Когато говоря е по-силно проявен , а когато само се "ровя" в телефона е слабо , но все пак го има.
Да ти кажа си звучи баш като проблем. Как така ще ти "жужи" телефона. Много странн о и нетипично ми изглежда.
качих оvi maps но нещо не ми дава подробна карта на БГ а само София и магисралите нищо друго а немога да намеря да изтегля соф на гармин
Не мога да разбера как в борсата - "Продавам" има цени на употребявани телефони Е 72, по високи от цените на новите в он-лайн магазините!!?? За тези пари ще си купя телефон от магазин, поне да знам, че не е отварян. Честито на печелившите - и да си ъпдейтнат малко претенциите! Доколкото знам при препродажба на телефона гаранцията отпада! Това допълнително усложнява нещата. И "оставаща гаранция" от 20-21 мес. е чиста заблуда!!! Попитайте в официални магазини или вносители!И все пак дано да греша...
-
- Регистриран: 09 фев 2010, 08:58
mod edit - @asenna5
Изтрит коментар.
Причина: писане на латиница.
Изтрит коментар.
Причина: писане на латиница.