5530 XpressMusic
Re: Nokia 5530 XpressMusic
тук е 320 телефона :)
с цели 25 лева си се минал приятел
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1847&sub=shop:P
с цели 25 лева си се минал приятел
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1847&sub=shop:P
[Quote]...заредих 6 приложения и телефонът се затрудняваше. Отворих същите 6 приложение на W995...[/Quote]
Няма вариант едни и същи приложения да вървят на 5530 и W995. 5530 е с symbian и всичко е доста по - различно, поне заради факта, че W995 чете само *.jad приложения, а те са доста по - ограничени.
Няма вариант едни и същи приложения да вървят на 5530 и W995. 5530 е с symbian и всичко е доста по - различно, поне заради факта, че W995 чете само *.jad приложения, а те са доста по - ограничени.
-
- Регистриран: 13 яну 2010, 15:18
пфф и аз тва се чудя следмалко ш ходя да си взимам по голяма карта памет и съм пред дилема далид а е 8 или 16 ГБ :(
Искам да попитам ако си поръчам телефона от тук, ще получа ли гаранция за него ? И дали върви със същите неща с които го продават в магазините : мемори карта,слушалки,зарядно?
Моля дайте ми линк за сваляне на програма за Скайп .... притежавам Nokia 5530 XpressMusic.Дайте и по обширна информация как точно става инсталирането.
Благодаря!
Благодаря!
www.ipmart-bg.com
Съмнявам се в това, че си сравнявал СЕ W995 и Нокия 5530- просто платформата им е различна!:D
Симбианските файлове са .sis или .sisх, а за Ериkсона - незнам!
Няма начин според мен файловете да въевят и на двата модела!!!!!!!!!! (angry)
Симбианските файлове са .sis или .sisх, а за Ериkсона - незнам!
Няма начин според мен файловете да въевят и на двата модела!!!!!!!!!! (angry)
Има си вграден флаш плеър,но там където започва шльоковицата аз напускам:)
-
- Регистриран: 16 фев 2010, 22:46
Появи ми се един проблем с телефона и много ще се радвам ако някой може да ми помогне - на началния екран излезе една чарна лента - точно под часовника и датата. Когато я натискам е неактивна, ако сменя настройките на нач. екран с Основна палитра нач. екран - изчезва, но попринцип съм с Лента контакти палитра нач. екран и при нея го има. Доста е неприятно да седи така на нач. екран, така че ако някой може да ми помогне, ще съм изключително благодарна.
Въведи "Заводски настройки" !! Телефона ще стане като нов..но има голяма вероятност да изгубиш информация като контакти, съобщения и т.н...за това преди тази операция е добре да си направиш Backup !! :)(yes)