E72
Re: Nokia E72
Мисля че за 3G мрежите не би трябвало да има проблем. Само GSM мрежите са различни, защото 900 MHz в щатите са резервирани за ham radio.
Обаче не съм напълно сигурен. За по-точна информация, трябва да питаш някой който се занимава с комуникации.
Обаче не съм напълно сигурен. За по-точна информация, трябва да питаш някой който се занимава с комуникации.
-
- Регистриран: 01 мар 2010, 03:07
Мен GSM мрежата не ме притеснява, щото щатската версия поддържа както 850 така и 900. Аз за 3gто се интересувам. От Мтел не ми помогнаха много, освен, че ми казаха, че работят на 2100, кеото аз знаех. Накрая ще го взема пък каквото стане. Една 3g мрежа не е кой знае какво.
-
- Регистриран: 30 авг 2005, 11:23
mod edit - @asenna5
Изтрит коментар.
Причина: писане на латиница.
Изтрит коментар.
няма проблем да синхронизираш всеки един от елементите от пощата ти. При мен всичко работи ОК. а сега малко и за телефона като горд собственик на ткаъв. Бях фен още на Е71 но някак си наличието на толкова много символи по бутоните ме отказа навремето. Закупих си Е66 и сега просто като гкедам разликата с Е72 не мога да проумея защо не си взех още тогава Е71. относно телефона: не забелязвам никакви луфтове в капак и корпус, сравнаявям с Е66 който е много здрав телефон въпреки че е слайд. бутоните са много удобни като големина макар и пръстите ми да не са най -тънките не ми се е случвало да натискам грешен бутон. Навигационния бутон е нещо уникално удобно нещо, браво че са го сложили на този модел. по отношение на софтуера нямам никакви забележки, бърз процесор, уникално удобна настройка на -email. Служебна и лична поща по всяко време на деня. Сравник колко бързо ми зарежда интернет спрямо Е66, резултата е в път по бърз интернет. GPS - новия софтуер на нокия е голямо предимство предвид че е безплатен. Тествах в БГ и Лондон. Идеален. Възможност за инсталиране на много приложения с полезни функции. Казвам тези неща за телефона защото съм един от много влизайки в този сайт и търсейки инфо за телефона който съм си хареса. Не смятам че трябва да го прехвалвам просто защото съм дал няколко стотин лева за телефон и сега да не звуча като набутал се. мога да отговоря на всеки един който се интересува от допълнителна информация за телефона.
А може ли да пишеш мейли на български език?
аз имам в момента нокия 6120 класик, но не ми е удобна за писане на мейли, затова пък всичко си пиша на български език. Нещото което може да ме спре от покупка на Е72 е именно това
аз имам в момента нокия 6120 класик, но не ми е удобна за писане на мейли, затова пък всичко си пиша на български език. Нещото което може да ме спре от покупка на Е72 е именно това
а този етап за съжаление няма възможност да пишеш на БГ. четох някъде че със следващите версии на софтуера това ще бъде оправено, но знае ли човек. в интересн на истината на мен лично за сега това не ми е проблем. Виждам официален имейл в пощата си. ако трябва да пиша официален имейл го права от компа, ако нямам тази възможност съм сложил подпис че писмото е изпратено от nokia-та и писха на латиница. не е фатално
Благодаря,ще разгледам и помисля въпреки,че някак не си падам по никакъв вид калъфи,протектори и други.Но тези наистина изглеждат добри.Още веднъж благодаря.
Не го приемам за заяждане,но не смятам,че си прав.Аз съм описал на половин и повече страница защо и как ми харесва Е 72,а ти ми предлагаш Н-серията,която съм ползувал и която за мен не е по-добра комплексно от конкретно 72 на Е серията.Предложението за W на SE пък ме връща години назад.Да, SE правят хубави снимки и музиката им е на ниво,но като цяло марката ми стои несериозно и не напразно последните години копаят здраво надолу.Иначе в "Pro-тата",които се очаква да се появят има хляб.
някой знае ли добра антивирусна програма за Е72 и от каде да си е дръпна
mod edit - @asenna5
Изтрит коментар.
Изтрит коментар.