E72
Re: Nokia E72
я открехни как става тази работа :|
mod edit - @asenna5
Изтрит коментар.
Причина: писане на латиница.
Изтрит коментар.
mod edit - @asenna5
Изтрит коментар.
Изтрит коментар.
mod edit - @asenna5
Изтрит коментар.
Изтрит коментар.
Искам да попитам някой от притежателите на Е72 или Е52 имат ли пролеми с техните апарати. Аз ги имам и двата модела и много често ми забиват. Налага се да ги рестартирам за датръгнат както трябва.
А дали вече от НОКИЯ не са предложили кирилизация за Е 72? Някой има ли информация по въпроса?
в какви случаи ти забиват? на мен изклучително рядко ми се е лучвало и то при синхронизиране на имейла. хубаво е да се рестартира телефона лсед като си качил приложения. Все още няма кирилизация телефона. да се надяваме с новия софтуер да оправят това.
Обикновенно ми забиват след разговор. Когато прекъсвам връзката, остават в някакво състояние при което ни напред, ни назад. Тогава се налага да ги рестартирам.
ИМАМ СЛЕДНИЯ ВЪПРОС
НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ КЪДЕ МОГА ДА ЗАНЕСА ТЕЛЕФОНА МИ НОКИАЕ72 ДА МУ КАЧАТ РАБОТЕЩ ГАРМИН.СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ РАЗБИРА СЕ,ЩЕ СИ ПЛАТА ЗА ТАЯ РАБОТА,НО ИСКАМ ДА Е ГРАМОТНО ДА НЕ ЗАБИВА.
КОЙТО СМЯТА ЧЕ МОЖЕ ДА СЕ СПРАВИ ИЛИ ЗНАЕ КЪДЕ МОГА ДА ГО ЗАНЕСА ДА МИ ПИШЕ НА ЛИЧНО.
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ КЪДЕ МОГА ДА ЗАНЕСА ТЕЛЕФОНА МИ НОКИАЕ72 ДА МУ КАЧАТ РАБОТЕЩ ГАРМИН.СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ РАЗБИРА СЕ,ЩЕ СИ ПЛАТА ЗА ТАЯ РАБОТА,НО ИСКАМ ДА Е ГРАМОТНО ДА НЕ ЗАБИВА.
КОЙТО СМЯТА ЧЕ МОЖЕ ДА СЕ СПРАВИ ИЛИ ЗНАЕ КЪДЕ МОГА ДА ГО ЗАНЕСА ДА МИ ПИШЕ НА ЛИЧНО.
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
ИМАМ СЛЕДНИЯ ВЪПРОС
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО