5530 XpressMusic
Re: Nokia 5530 XpressMusic
От вчера жена ми е горда собственичка на тлефона радва му се много
супер е телефончето
супер е телефончето
Здравейте и от мен-от известно време и аз използвам Нокиа 5530. Имам обаче следния проблем, на който не мога да намеря решение.Когато го купих исках да си преместя и цялото инфо от стария тел. Той беше Нокиа 7390. Направих му back up с Nokia PC Suite. Всичко е ок, относно контактите, снимки и всичко останало. Проблемът ми е свързан с sms-ите. Някои от тях ми излизат и се четат от новия тел, а някои не-има ги, но се отварят като празни...а на стария тел нямам такъв проблем. Виждат се и се четат. Някои има ли идея какво може да се е получило и каква е причината някои смс-и да се четат, а други не и да излизат като празни...
Благодаря предварително за отговорите.
Благодаря предварително за отговорите.
Здравейте, видях, че вече има хора оплакали се от същия проблем, който имам и аз и въкреки многото изразени мнения аз не мога да си оправя тела. та проблема е в това, че като ми звъни някой на дисплея ми излиза само телегонния номер, а не името, въпреки че го имам като записан контакт. пробвах да ги запиша само на сим картата, после само на тела, пробвах с бек ъп и хард резет и не става и не става. не мога да разбера какъв е проблема и се надявам някой да ми помогне.
Благодаря ви предварително !
Благодаря ви предварително !
Включи вибриращия сигнал от профили!
-
- Регистриран: 01 юли 2007, 14:02
Не си поръчвай нищо от тях.
С този цвят по ми харесва ))
или така за нежните половинки ;)
Някой случайно да знае дали в М-Тел имат бял с розов кант (Illuvial серията) ? :(
-
- Регистриран: 09 сеп 2010, 21:06
Аз имам 5530 XpressMusic свири хубаво, снима добре, видеото още по добре, сравнително незабива... е случва се... тъч скрина е много нежен четвърт капка вода да капне на колонката или слушалката и така забива, че си ***** ма****а