N85
Re: Nokia N85
ами няма за съжаление.при симбиан е така.най-много да паснеш някоя подходяща палитра с картинката....:(
Pixel 8
Искам да попитам,в момента съм с Н82,искам да го сменя с Н85.Какви са разликите в камерата и в бързината на телефона.Ако може някой който ги е имал и двата телефона да сподели впечатление.Благодаря!
Поздрави-Николай
Поздрави-Николай
За една по силна батерия,по добър дисплеи и камера няма много смисъл да го сменяш,ако телефона ти работи добре.Иначе ако си решил за смяна бих ти препоръчал да изчакаш,да видиш новите модели и например ен 8,които ще излезе,лично аз не съм ги имал и двата,но съм им сравнявал дисплеите и снимките,всичко твърдо е в полза на ен 85(yes)
аз не ти го препоръчвам много много Н85 .. бъгав е .. бавен е .. сам се драска .. хлабав слайд механизъм ( мърда се на вс посоки (no) )
ако искаш слайд с хубава камера на Нокиа .. Препоръчвам ти Н86 :)
но зависи и от бюджета ти :)
ако искаш слайд с хубава камера на Нокиа .. Препоръчвам ти Н86 :)
но зависи и от бюджета ти :)
Здравейте. Ще можете ли да ми кажете дали могат да се гледат клипчета онлайн през WiFi-то примерно от Youtube или някой друг сайт.Благодаря предварително :) (woo):):)(cyber)
Писането на кирилица е задължително!
mod edit: vladovn
mod edit: vladovn
Струва ли си да го взема тоя телефон. Харесва ми просто дизайна, може би ще го ползвам и за музика, но по рядко. Контакт с телефона все още съм нямал и придобивам представа само от снимки и ревюта на телефона. Но като чета коментарите тука, малко се разубеждавам... :|
Има ли начин да отключа телефона, без да го нося на сервиз???