N900
Re: Nokia N900
мерси много.. а дали знаете телефона може ли да пише на български или немски? в смисъл само за писане да се сменя на момента, а не да се занимавам всеки път в настройки?
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
Да може... отиваш - Settings - Text input - и най-долу единия език си правиш на Deutchland,и другия ти съответно език е BG.
[Quote]Окей де.. ама нея от къде я свали,щото както казах през Ови Мапс ми я дава като 7.70 МБ...[/Quote]
Sorry, изпуснал съм този твой пост.
Ами май трябва да ъпгрейднеш информацията в ОВИ Сюуитата.
Ако не виждаш нова карта на БГ в ОВИ Мапс - тогава пробвай през Nokia Map Loader. Има го като отделна програма.
Кажи дали си успял, ако не - да мислим нещо друго...:|
(yes)(beer)
Sorry, изпуснал съм този твой пост.
Ако не виждаш нова карта на БГ в ОВИ Мапс - тогава пробвай през Nokia Map Loader. Има го като отделна програма.
Кажи дали си успял, ако не - да мислим нещо друго...:|
(yes)(beer)
-
[Quote]Sorry, изпуснал съм този твой пост.
Кажи дали си успял, ако не - да мислим нещо друго...[/Quote]
Няма нищо,не се притеснявай. Картата я има в ОВИ Мапс,но е 7.70 МБ,а ти нали каза,че била 22 МБ.
Кажи дали си успял, ако не - да мислим нещо друго...[/Quote]
Няма нищо,не се притеснявай. Картата я има в ОВИ Мапс,но е 7.70 МБ,а ти нали каза,че била 22 МБ.
telefona e palen tash.....k igraq si edna sedmica ve4e s nego slojih mu posledna versiq 10. ... vapreki tova e dosta beden ot kam prilojeniq i opcii simyan 9.3 e svetlini godini napred pred maemo daje i bezplatna navigaciq nqma bezpolezen skap kufar !
-
[Quote]telefona e palen tash.....k igraq si edna sedmica ve4e s nego slojih mu posledna versiq 10. ... vapreki tova e dosta beden ot kam prilojeniq i opcii simyan 9.3 e svetlini godini napred pred maemo daje i bezplatna navigaciq nqma bezpolezen skap kufar ![/Quote]
Продавай го.. :D и си взимай Дизайъра и ти мирна глава,приложения бол.....и тогава на теб ще ти дреме на таш****е!! Както казва един колега тука в форума... някой си карат Ферарита,а ние с теб още с Жигуличка си джиткаме. :D Така,някой хора гледат бъдещето,а ние с тея щайги се върнахме в 19 век....8)8) а наздраве за бъдещето (beer):D
[Quote] Аз съм Българче и на държавата си плюя, да ми ядете *уя.Аз съм Българче и к`во от т`ва, циганите имат повече права?![/Quote]
Продавай го.. :D и си взимай Дизайъра и ти мирна глава,приложения бол.....и тогава на теб ще ти дреме на таш****е!! Както казва един колега тука в форума... някой си карат Ферарита,а ние с теб още с Жигуличка си джиткаме. :D Така,някой хора гледат бъдещето,а ние с тея щайги се върнахме в 19 век....8)8) а наздраве за бъдещето (beer):D
[Quote] Аз съм Българче и на държавата си плюя, да ми ядете *уя.Аз съм Българче и к`во от т`ва, циганите имат повече права?![/Quote]
blagodarq za photo translator,vurshi rabota.(yes)
Как мога да си сваля картите на ови мапс на телефона, за да не ми трябва интернет всеки път, когато искам да ползвам навигацията?
Има ли изобщо такъв вариант?
С maploader-a не става-качват ми се само някакви празни папки.
Има ли изобщо такъв вариант?
С maploader-a не става-качват ми се само някакви празни папки.
-
Относно за карта да си качиш на БГ виж тук: http://www.ipmart-bg.com/showthread.php?t=22395
някой ще ми помогне ли да се оправя с МstarDict или QstarDict. за Phototranslator трябва интернет, с другите ще ми е по - добре.